Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Nå, jeg fik vidst ikke skrevet så meget om Bikeren, men det fylder heller ikke så meget mere.. Hypnotisøren sgade, at det var en god ting at vi ofte tager stilling til, om det vi er i er godt for os, og om vi er tilfredse med det, så vi ikke lige pludselig eksloderer som et lyn fra en klar himmel, og jeg vidste også godt, at det 'bare' var midlertidigt.

De første par gange efter jeg var ude at gå med hunden, kiggede jeg da efter ham, men blev alligevel lettet, når jeg ikke mødte ham, man hvad er chancerne egentlig også? Jeg har gået der siden april og har aldrig mødt ham, kun den ene dag, hvor hans søn havde ondt i maven og ville hjem fra spejder. Jeg tror nu stadig at jeg ville få sommerfugle i maven, hvis jeg så ham igen inden for den nærmeste fremtid, men det har samtidig også været med til at gøre mig opmærksom på hvad jeg har.

Ja, vi har stadig nogle udfordringer i forhold til vores diskussioner, men vi har rykket os så meget, så hvorfor skulle vi stoppe med det nu?

Jeg har sagt den halvpart fra jeg var startet på. Jeg kom slet ikke ud at ridde på, de sidste 2 uger, og der var mere dårlig samvittighed og stress over absolut at skulle finde nogle at ridde sammen med, så det er stoppet helt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fortsættelse.. er publiceret 28/08-2010 21:03 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.