13 år siden

Ham der fra slåbrokband

Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
11 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Sidder her og høre musik med Kjeld Torbjørn i ved ham der fra slåbrokband eller det kræver vel man er en særlig nordjysk race at nyde den slags musik;-)

fredag tidligt fra vejle for at komme med rundstykker til Charlottes føsdag ååå hun havde besluttet vi skulle til middag hos hende om aftenenååå det klarede hun ski godt jeg faldt dog en smule i søvn i sofaen det medtanken om at skulle tidlig op lørdag

I lørdags var jeg i Skagen dømme til hundekonkurence fik da klaret opgaven mennnn det er altså opslidende at køre 300 km hjem når dagen er gået.

Nåede ganske kort hilse på Annie Peter Josva og Elias der var taget til jylland for at se deres nye hjem i det sydjyske hvor de flytter ned her den 1/10. inden jeg kørte dem i hast til toget. drengene på 6 og 3 virker meget tænksomme over fremtiden når de rykker op fra stenbroen kbh..

Søndag plantemarked hvor vi jo skulle mødes med Benthe og Sarah Gry (1 år) men pludselig vrimlede det med familie Irene Jonas med Noa på (snart 2 år) ååå ind kom også Birthe og Rune med deres drenge Job og Emil (6 og 2 år) såååå vores medbragte madpakke fik da ben at gå på heldigvis havde de lidt suplement med;-)

Men god snak ååå bilen fyldt med blomster gad vide hvor der er plads til dem i vores lille have;-)

Søndag aften skulle jeg jo gøre klar til afgang skulle møde på broen kl 05 åååå jaa plejer jo at køre på tanken om at kunne tage en lur og komme lsenere hvis jeg enkelte gange bliver træt på vejen derop. mennn det går jo altså ikke når man møder først skal servicere evt ventende skibstrafik.. så istedet for indtage sengen til midnat kørte jeg nordpå gennem natten og nåede frem fik et par timers søvn på briksen inden vagten..

Mandag eftermiddag lykkedes det mig hjælpe min datter Charlotte med en nedfalden brusestang.. bagefter fik jeg kørt et enkelt læs affald for eks ååå hentet byggematriel som Lasse Nikolaj og mig fik banket skur færdig med...

mandag aften træt ååå uden særlig meget mad i huset havde ikke energi til at få noget gjort..

Tirsdag igen tidlig vagt, disse vagter betød så jeg havde tidligt fri idag og kunne nå i kærlighedens favn midt eftermiddag til både fransbrød åå aftensmad.. i eftermidag er det lykeds at gå en tur med jøllen åå slå græsset beskar også læbæltet ud til markerne.

Så spiller min fødselsdagsgave i a campingvogn åå det er altså en smule vildt så meget tid der går med at nusse i den vogn.. hynderne er ikke blevet særligt meget bedre af vasketuren mennn kan ikke se andet end jeg må forsøge igen næste forår..

Må se hvad jeg kan gøre for at få campingvognen til at ligge bedre på vejen synes den var ret levende på vej herned.. er lidt i tvivl om hvor meget lufttryg jeg tør putte i dækkene.. måske skal jeg arbejde på at skabe balance i den med mindre vægt mennn det er jo ikke let at få ting ud når den altså ved køb var meget fyldt med ragelse ååå man ikke er god til det der smid væk ting..

Faktisk er jeg stolt af jeg kørte eksens tørretumbler væk trods den 3 år gamle maskine kun skal have ny rem..

Nåå det er nu meget godt sidde her høre musik mens der skrives løs mennnn måske skal jeg også opføre mig kæresteagtigt inden en ny dag kommer;-)

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ham der fra slåbrokband er publiceret 07/09-2010 22:09 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.