21 år siden

Kan man græde over en kat???

Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
13 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
10 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
18 dage siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
6 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Kære dagbog!!

Karen skrev til mig og fortalte mig at missen havde det godt, tænk sig jeg sidder og ræder fordi jeg savner ham, jeg var overbevist om at jeg ikke skulle græde over ham, men nu render tårene altså.. Ja jeg tror nu nok at tårene mere er af glæde over at han har det godt.

At hun skriver at han lå lige bag ved hende og sov, varmer mig enormt meget, for det var jo hvad han altid gjorde hos mig, ja også sofaen, den ene halvdel af den lille sofa var hans og den anden var min der sad/lå vi altid om aftenen så det er jeg glad for at han stadigvæk gør.

Jeg kan godt forstå at han synes at græsset udenfor er noget værre noget for han har jo aldrig været ude, men jeg håber at han ikke bliver alt for skræmt af det *Griner*

Puha kan man virkelig græde sådan over en kat, eller er det bare fordi jeg er så følelsesladen at jeg hurtig kan græde over ting, ja selv i en film kan jeg græde..

Ja oki bortset fra den gode nyhed omkring missen, så har jeg været til eksamen i dag, DEN SIDSTE, ja altså hvis jeg består.. prøven var meget svær og jeg var lige på nippen til at græde da jeg ikke kunne finde ud af det, ja se endnu engang var jeg ved at græde *G*

Ja også tror jeg at min søster hun kan læse mine tanker eller ihvertfald føle hvordan jeg har det, for hun ringede til mig idag og vi snakkede i en god halv time, ja også her til aften har vi snakket over ICQ, lidt om det hele, hun fortalte mig at hun ville have en andelsbolig, derude hvor jeg boede da jeg boede på sjælland, hun havde snakket med banken men der var vidst lige nogen ting som skulle falde på plads.. Tænk jeg kan slet ikke forstå at min lillesøster er blevet så stor at hun nu skal flytte hjemmefra, men kan hun klare den??? Hun er stadigvæk under uddannelse som Dyreassistent og er færdig næste år, men hun skal jo også have noget at leve for, men hun er lidt mere fornuftig end jeg er så mon ikke hun klare den..

Hun fortalte mig også at mor havde spurgt til mig i søndags da de spiste påskefrokost sammen.. hmm tænker jeg jo så bare.. HVORFOR ringer hun ikke til mig og spørg mig hvordan jeg har det istedet for at spørge søs om det, det forstår jeg ikke lige, men hun må selv om det..

Da Jan stod op her i eftermiddags, fortalte han mig at han siden de var rykket til Holstebro havde fået for lidt i løn, han fik ikke lige så meget i timen som det andre, det drejede sig om 12kr i timen, så regnede jeg lyn hutig på det 12 kr i timen siden de flyttede afdeling, og de får for 37 timer om ugen, og det er 24 uger siden de er flyttet derud, ja puha det giver lige 10.656, det var ikke så lidt.. Jeg bad ham om at gøre noget drasdisk ved det for det var mange penge det drejede sig om, han kunne heller ikke selv forstå det, men nu må vi se hvad de siger derude han ville nævne det her i aften når han skulle på arbejde..

jeg vil også slutte af her for i aften, jeg vil over i garagen med knallerten, også ind og kramme mine katte :o) sjov forresten missemor er blevet så kælen nu, hun sover endda ved mig det har hun ikke gjort siden hun var killing...

Sov godt..

Knuzzer

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kan man græde over en kat??? er publiceret 24/04-2003 22:25 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.