Rockstar!

Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Ja, det er så mig, overskriften hentyder til. *Hysterisk fnis*
Jeg og en rigtig gode penneven og sparringspartner herinde er enige om, at det er det, vi skal være (eller allerede er). Rockstar forfattere, ordslyngere og mere eller mindre litterært guddommelige. Altså ... hvor svært kan det være? Og så passer det jo helt fint overens med min mangeårige ambition om at få horder af skrigende fans der bygger statuer til min ære (og så iøvrigt lader mig være i fred).

Den seneste måneds tid har så - i yderst diskret format - givet mig en snert af oplevelsen, da den har budt på utallige positive udmeldinger (fra fremmede og forlag) omkring tidligere romaner og efterspørgsler på nye. Not kidding! Der var sågar en 16-årig der ringede for at få skrivetips til Valetas gyserroman-konkurrence.
Helt fantastisk, og jeg ville lyve hvis jeg ikke fik det vildeste kick ud af det, men så igen ... Det er faktisk en lille smule skræmmende at være en rockstar, for man er som bekendt aldrig bedre end sin sidste udgivelse, og jeg er sgu ikke helt sikker på at min nuværende antihelt kan stå for presset. Jeg synes i hvert fald at enten han eller jeg er gået en lille smule i baglås, her hvor jeg - og dette er vildere end noget som helst andet - kun mangler omkring 10 sider til mål.
Men der er vel kun én vej frem: Struktur, disciplin og udholdenhed. Eller ... jeg kunne drikke mig en kæp i øret og skrive slutningen i den tilstand. c",)

Ved sgu ikke hvad jeg egentlig vil sige med det her. Jeg er vist bare ikke så god til at tackle forventninger, så måske skulle jeg lige have luft.

Og på falderebet: En tanke til en af mine største inspirationskilder, der har fødselsdag i dag. Hvem ved? Til næste år lykkes det mig måske at glemme hans fødselsdag?

Mvh
Eddie

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rockstar! er publiceret 05/10-2010 20:59 af Daniella Helvant (Eddie).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.