Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
-Sig hvad

-Det ved du godt

Okay. Svigerforældrene fra England kommer i morgen og skal overnatte til fredag, og da jeg havde fri i går, have jeg en mange planer for hvad jeg gerne ville have ud af verden inden de kommer. Små ubetydelige gøremål, som ikke har nogen betydning i forhold til at have / få gæster. Men man jo sine ideer, og det var det som Claus hentydede til.

Jeg fik ikke klippet mindste manden i søndags. Claus smed mig i seng kl. 18.30 fordi at jeg ikke havde opført mig ordentlig…Nej det passer selvfølgelig ikke. Jeg var stået op kl. 02.50 for at vågne med en ” spand ” kaffe inden jeg skulle på arbejde. Så da vi havde spist til aften – var jeg fuldstændig skeløjet .
Claus klippede ham så, men jeg så ikke resultatet før i går eftermiddag. Mandag var jeg taget på arbejde før han kom hjem, og var ikke hjemme til aftensmad, og da jeg kom hjem – var han gået i seng. Men da jeg så ham i går - roste jeg hans frisure til skyerne, samt det at han var glatbarberet. Han er en ganske pæn ung mand – hvis han gider at gøre bare lidt ved det.

Udover det her hjemme i går, så var jeg særdeles aktiv i motionscenteret. Om formiddagen var jeg til 2 x Quick Zumba af 30 min. plus ca. 30 min ved maskinerne. Om eftermiddagen var det Bodystep og umiddelbart derefter Slank Zumba. Dvs. at jeg sammenlagt var dernede i 3 ½ time. Kunne godt mærke i går aftes, at jeg havde været lidt hård ved mig selv. Har fri derfra i dag.

Talte med Michelle i går. Klovnen fra Århus var kommet til byen. Igen spekulationer om hvordan det vil gå.

Jeg vil langt om længe gøre noget ved køb af sports bh .i dag. Futte er på Rigshospitalet med en patient i dag, så jeg har god tid.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sig det så er publiceret 06/10-2010 13:44 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.