11 år siden

Mig - En Sprognørd

13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
9 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
5 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
9 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
6 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
7 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
10 år siden
I'm back!
Gittepigen
8 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg føler, at mit indre er ved at sprænge, fordi det er overfyldt af tanker og ord, som brænder efter at blive nedskrevet. Men har man først været væk fra "rutinen" i at skrive, føles det faktisk lettere (dog ikke mere lettende) at fortsætte i dét spor frem for rent ud sagt at tage fanden ved hornene og faktisk sætte fingrene på tasteturet. At sige jeg har haft besøg af Fanden her tirsdag formiddag er lige en tand for overdramatiserende, men jeg har i hvert fald valgt at handle på udslaget fra den negative og ambivalente spiral, jeg har bevæget mig rundt i, siden jeg valgte at lukke min blog i august.

Jeg er stadig meget glad for min beslutning omkring lukningen, for der var ikke mere at komme efter dér. Men samtidig med exit-blog startede hverdagen for fulde drøn med hårdt arbejde og nye spændende fag, på nyt universitet, med fremmede mennesker. Jeg har lyst til at sige, at tiden simpelthen flyver og derefter grine lidt af mig selv, da jeg kan mærke min undervisning i semantik - og deri de mange begrebsmetaforer, som ligger så dybt gemt i vores sprog - at sat sine spor. Jeg tilstår: JEG ER SPROGNØRD OG JEG ELSKER DET!

Jeg kan faktisk mærke, hvordan det trækker i mig at komme i gang med semesteropgaven, at jeg stopper min ordstrøm hér (ikke bogstaveligt godt nok, men jeg runder af for nu, okay? ;-) - og vender tilbage lige så snart det mentale bæger melder overload igen!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mig - En Sprognørd er publiceret 12/10-2010 10:43 af Mig-Kat.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.