21 år siden

Besøg hos lægen, og en snak med Vicev

Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Kære dagbog!!

Ja endelig km jeg til lægen, ja det tog også meget længere tid end det plejer, jeg kunne dårlig køre derned selv, men jeg kom da derned.

Da jeg kom ind til lægen, og jeg fortalte ham hvad der var galt, kiggede han på min ryg trykkede mig flere steder, og det gjorde ondt det gjore så ondt at jeg overvejede at slå ham *Griner* så mange smerter har jeg aldrig prøvet at have ved at lægen bare trykker mig på ryg, lår og ben, han kunne beroglig mig med at det ikke var en diskopolaps, jeg kan ikke lige huske hvad det var for fine ord han brugte men det var vidst nogen nerver der røg i klemme i de nederste i rygsøjlen. "Du skal gå til en keopraktor" det var hvad han sagde.. ja ja tænkte jeg, men er han mon tro klar over hvor det gør??? Jeg kan godt huske sidste år da jeg måtte lægge mig sygemelt i flere uger fordi jeg også havde ondt i ryggen. jeg kan godt huske hvad han gjorde ved mig, og hjlap det????? Nej det gjorde det nemlig ikke for så vill jeg jo ikke have fået det igen... men nu må vi se hvad der sker når jeg kommer derned skal ihvertfald have bestilt en tid..

Ellers er der ikke sket så meget andet end jeg hev fat i vores vicevært for ath øre hvornår vi ville få vores køkken lavet?????? Han kiggede lægne på mig før han svarede, længe nok til at jeg fik lyst til at pande ham en.. Han fortalte mig at vores overbo IGEN havde fået vand ind!!!! Vores overbo havde lige fået lavet hans køkken han fik sat nyt loft op som var ødelagt, men 2 pskedag havde han haft ringet til viceværten for der var der kommet vand igen?? Hmm hvad fanden foregår der i deres hovedet, jeg troede de havde fået lavet det lort.. Nu har de brugt over 20.000 kr og det er penge der bare er smidt ud i luften, helt ærlig, hvem fanden skal man gå til med sådan noget det kan jo ikke blive ved med at være sådan er, jeg har ikke kunne have madvare i vores køkken siden Januar, det er fandme for meget.. han fortalte mig at de nok blev nød til at skulle udskifte de rør som gik inde i muren?? Hmm tænker jeg så lige hvordan vil de dog kunne gøre det? Jeg er jo så sød og siger ikke ret tit min mening, så jeg smilte til ham og sagde at jeg håbede de snart fandt ud af det, for jeg kunne ikke holde lugten ud.. Da jeg kom ind itl mig selv igen, var jeg ved at eksploder af raseri, jeg aner ikke hvad jeg skal stille op, den 13 Maj er det 4 måneder siden at elektrikken fandt vand i en stikkontakt, og der er ikke sket en skid siden. Jeg aner ikke hvad jeg skal stille op, hvem fanden kan man snakke med, med hensyn til det her, jeg aner det ikke, det er første gang vi har en ejerlejlighed så jeg er lige lidt lost hvad angår det her..

Bare jeg dog vidste hvem jeg skulle gå til..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Besøg hos lægen, og en snak med Vicev er publiceret 30/04-2003 22:51 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.