13 år siden

Bloddonor

Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 4 dage siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Har altid tænkt: "Man burde da give blod!" og så ikke kendt nærmere til det og i øvrigt også været ikke så lidt betænkelig ved det med nåle.
Flot, hvordan kan man blive dårlig af at blive stukket, når det jo rent faktisk ikke gør ret ondt og når man ikke engang kan se nålen??
Nå, men det kan jeg altså godt blive, så fik ikke gjort noget ved det med bloddonation, selvom tanken om at hjælpe andre ellers var god.
Først da én jeg spiller showdown (blindebordtennis) med ved et tilfælde sagde at han var donor og da jeg havde gået og tygget lidt på dét og undersøgt det på nettet - Meldte jeg mig.
I forgårs skete det så - Min første tapning - og hvor er det tosset at man ikke bare gør det. I hvert fald at jeg ikke har gjort det for længe siden. For det er jo så nemt og smertefrit og stille og roligt. og så får man gratis chokolade eller frugt (... gæt selv hvad jeg valgte..). Og de deler ens blod i 3 (spørg mig ikke om det - ER meget uvidende og blod!) og så kan man "hjælpe 3 mennesker", som de sagde. Det er da ret sejt!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bloddonor er publiceret 12/11-2010 08:50 af abrill.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.