13 år siden

En stjerne fødes en stjerne dør

Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
igen er det et stykke tid siden jeg sidst har skrevet så fik lyst til at skrive endnu et indlæg til min dagbog.
Ja som jeg skriver som min overskrift en stjerne fødes en stjerne dør.
jeg prøver at definerer stjerne når vi snakker stjerne er det enden om de stjerner på himmelen eller de store stjerner i Hollywood.
Jeg selv ser en stjerne som noget smukt men også noget grimt.
den stjerne vi har, kalder vi julestjernen højt mod nord, som jeg i mit barndoms tid fik i vide var julestjernen den klareste af alle stjerner, der viser sig på himmelen en mørk og frostkold nat, når først den stod klar og lys på himmelen så stod julen for døren.
Men tænder vi et fjernsyn og ser hvad alle de rige og smukke går rundt og laver, så kalder man det en stor stjerne som i en del år, har givet os en masse god og inspirereene musik, men man ser også nogen gange en stjerne falme og det var bl.a. Michal Jackson Britney Speeres. samt mange andre, men det er i de rige og berømtes verden.
det jeg tænker på er blot en Stjerne i alt sin enkelthed.
man bruger ofte en stjerne som et trøstene ord, man siger at vis man mister en man holder af så skal man kikke mod himmelen og den stjerne der blinker mest smuk og klar er den man holder af og som man har mistet, som sider oppe i guds rige og kikker ned på dem vedkommende holdt af.Jeg siger det også selv da det virker trøstene på en.
Man bruger også stjernen som noget godt som f.eks. En dejlig lille stjerne er født et dejligt lille barn har set dagens lys det kom til verden med et befriende skrig.
Stjernen er noget helt specielt i vores daglige tale man skriver i en kontakt annonce eller i en roman at en spadseretur i måneskind og med et hav af stjerner på himmelen er romantisk, det kan få to mennesker til at finde hinanden, eller bare det at kikke stjerner er en oplevelse i sig selv, vis man ellers har den interesse.
Men vi kan også forbinde stjernen som noget ubehageligt og skræmmende, vis vi fortalte til det jødiske folk at David stjernen smykker vores vinduer i juletiden eller at vi som dem vi er, forbinder stjernen med noget smukt så vil de vende sig bort fra os med lede, de ville trække sig væk fra os og aldrig tale til os igen, da den stjerne vi alle sammen ser som noget smukt ikke hele tiden er lige smuk måske i form men ikke som symbol.
Under krigen bar jøderne stjernen som et symbol på deres religion at være jøde et symbol der fik millioner vis af jøder i døden hver gang en ny by en ny landsby blev indvaderet fik jøderne deres dødsdom i symbol af en stjerne
men stjernen er i alt sin enkelthed et symbol på både godhed og ondskab alt efter hvordan vi mennesker betegner den for vores børn og for os selv.
En lys og klar stjerne lyse over Betlehem den hænger over en stald som viser os vejen til et lille barns fødested hvorpå forældrene er af fattig kår i en krybbe hviler han blidt og tre vise mænd finder ham bringer ham gaver, han er guds søn født under en stjerne af godhed som med sit lys fortæller os at han vil være der for os til evig tid...ja men selv Jesus måtte igennem en masse pinsler før han indtog sin plads som guds søn.
Men uanset hvad så kan stjernen betegnes som noget godt og noget slemt vi mennesker skal alle igennem en masse fortrædligheder før vi eller nogen af os finder det rette ståsted i vores tilværelse, vi er alle født under en stjerne derfor har vi nok vores stjernetegn nogen af os er født under en heldig stjerne andre af os føler vi er født under en uheldig stjerne.
dem der er heldige kommer under en stjerne status der viser hvem de er og hvordan de er ofte deres måde at vise det på for os, almindelig som er født under det man kalder en amatør stjerne eller en uheldig stjerne, men uanset hvad så lever vi nok alle op til hver vores stjerne over vores stjerne finder man sin skytsengel som er der for hver af os mennesker på denne jord, vis vi ser mod himmelen er der milioner af stjerner og hver og en har et menneske de skal passe på men ind imellem kan en skytsengel ikke være der i tide.
du er mit livs stjerne er blot et af de ordsprog man bruger til sine børn eller eneste ene.
du er stjernen i mit liv lidt hen i det samme.
stjerne nykker et ordsprog for en sanger /skuespiller der nager et håb om at komme frem i verden på den ene eller anden måde.
den falmet stjerne kan også være et ordsprog for almindelige mennesker som førhen har været rig og nu fattig som en kirkerotte.
ser man et stjerneskud så skal man ønske sig noget så vil det gå i opfyldelse men man må ikke sige ønsket højt til andre så går det ikke i opfyldelse, ja hvad man ikke igennem ens barndom har fået i vide og har troet på.
men som sagt vi har alle vores stjerner som følger os igennem livet ordet en stjerne er umådeligt bredt der kan skrives bøger om det vis man satte sig ned og tænkte på hvad hver en stjerne i ens liv har budt en ville man nok aldrig blive færdig for man ville automatisk også tænke på alle andres stjerner som sagt læser vi vores stjernetegn så læser vi automatisk også andres stjernetegn.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En stjerne fødes en stjerne dør er publiceret 17/11-2010 20:18 af ingelnielsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.