13 år siden

Aldrig mere havregrød

Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
24 dage siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Nu må det altså være slut med at lave de åndssvage matematiklektier i sidste øjeblik! Man bliver 2talt stresset, af at sidde klokken jeg-ved-ikke-hvad aftenen før og knokle løs. Mit hoved summer stadig af algebra, ligninger, modsatte tal, kvadratrod og jeg ved snart ikke hvad...! Grrr...

Any way, ret normal dag. Kom for sent (igen) og havde glemt mit idrætstøj (igen), og læreren så ud som om hun kunne have kværket mig med sine splinternye gummisko. Ej, okay, jeg plejer faktisk at huske idrætstøj - kan desværre ikke sige det samme når det kommer til at møde til tiden.

Jeg var hjemme hos Maria efter skole, og vi lavede varm mælk med honning, spiste chokolade og lavede havregrød. Det vil sige at vi FORSØGTE at lave havregrød. Først glemte hun at røre i grøden, og så satte vi os ind og så Satuday Night Fever (Fantastisk film for øvrigt, thumbs up!) En tyve minutters tid inde i filmen kommer vi tanke om det - der stank som bare pokker - og stormer ud i køkkenet. Der står havregrøden så og koger fuldstændig sindsygt. Hjælp! Og det havde fået sådan en mærkelig, lidt betændelsesagtig, gul farve. Klamt ikke?! Vi smed det hele i vasken, hældte stadset ud og forsøgte at vaske det tykke lag af sort... ja, brændthed vel, af. Det lykkedes IKKE. Nej hvor er vi bare dumme! Vi skiftede imellem at sprutte af grin og være bekymrede for hvad hendes forældre mon ville sige. Tror de tog det rimelig cool. Og jeg håber at det sorte gik af da vi satte det i blød i varmt vand. Krydser fingre...
Og så da jeg kom hjem spurgte Louise (bonusmor) om jeg egentlig kunne lave havregrød. Øhh... det snakker vi ikke om...

Hm, hvad kan jeg mere skrive om?
Altså nu er der VIRKELIG kommet fut i nissevenne-halløjsaet. Jeg sku måske lige forklare det: Den 1. december skrev vi alle i klassens navne på små sedler og lagde dem i en hat. Så trak alle én, og den man trak, skal man "være nisse for". Det består i at man lægger små gaver, udfordringer (med spiselige belønninger, selvfølgelig) og lignende. Rigtig sjovt. Ham jeg driller har vidst ikke gættet mig, men jeg har nu en stærk mistanke om hvem der driller mig!

Frederik (lillebror, 2 år og et par måneder) insisterede meget på at vi skulle lege fangeleg. Og jeg skulle helst fange ham og kilde ham mindst fem gange i minuttet.

Nå, det må være nok for idag. Vi ses nok en af dagene!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Aldrig mere havregrød er publiceret 09/12-2010 17:53 af Caren.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.