Snart to måneder..

Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 1 dag siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Havde en god snak med Teak i går.. Sådan en om økonomi og tingenes almene tilstand.. Det kom sig af en mail der skulle læses noget engelsk korrektur på..

Roomie og dame var ikke hjemme hele dagen, så vi hyggede os ud over alle grænser!!

...Det vil sige at vi fik ryddet op i hele huset, vasket gud ved hvor meget tøj, ryddet op i hans absolutte kæmpebjerg af vasketøj og konstateret at det bare ikke kan være i hans skuffer overhovedet.. Men gulvet er synligt og han ved (snart) hvor det hele ligger (jeg har selvfølgelig total styr på det, eftersom det var mig der opfandt al ordenen) og stille og roligt får han verfet mere og mere rod ud af døren.. Bukserne med fatalt mange ruller røg ud.. Det frigav en hel skuffe.. Han har nok tæt på tredive sorte t-shirts - og - tja - firs par sokker og fyrre par boxershorts.. Forstår ikke hvordan han nogensinde har kunne mangle hverken det ene eller det andet..

Han lavede mad - og vi spiste og hyggede videre på sofaen med en film - som jeg som sædvanlig - faldt i søvn til..

Jeg har ikke været hjemme siden weekenden, hvor min mor kom over for at terpe med mig forud for den frygtindgydende eksamen uden hjælpemidler. Har slukket for varmen og taget strømmen fra net, tv og lignende apparater der bare står og sluger.. Lur mig, om jeg får "rigtigt" brug for det igen inden jeg flytter.. Han er virkelig særdeles tilfreds med min tilstedeværelse.. Ingen brok, ingen brug for "plads" og alenetid.. Han virker i det hele taget rigtig "klar" til sådan noget kæreste-noget..

Meldte om ondt i maven i morges, inden jeg smuttede ud og ordnede sort rengøring, hans kommentar var om jeg havde husket mine piller - kommenterede spydigt tilbage, at hvis han blev ved med at spørge ville jeg til at begynde at holde op med at tage dem.. Hans kommentar til den var lige ud af posen.. "Ikke endnu."

Så er man da vist nok en keeper!!

Men vi fungerer også bare rigtig godt sammen altså, det er så vildt at det er smukt!
Vi har været i Silvan og lege kæresteagtige, vi har tøffet rundt og været grimme sammen, vi har grint over at den første "alene-dag" vi havde herhjemme i huset, blev brugt på oprydning og rengøring.. Ingen vild sex på køkkenborde eller lignende - bare udmugning efter to mennesker, som i øvrigt ikke bidrager med det vilde.. Udover at æde min mad altså..

I sofaen i går handlede det om huset, som der er så mange problemer med, at det er helt ærgerligt.. Han brugte noget tidslinie og kom lige pludselig med en kommentar om, at han snart måtte have kendt mig i to måneder - det er jo ikke løgn, lige præcis juleaften, vadede jeg ind i hans liv - og jeg har ikke forladt det endnu..

Jeg går stadig rundt og drømmer om den tur på MASH vi skal sammen d. 23. Jeg har SÅ meget lyst til noget total pladdersødt til ham. Bare et kort og en invitation til en tur i biffen.
Med noget sødt skrevet om taknemmelighed for de to måneder der er gået og håb for de mange flere fantastiske vi forhåbentlig får sammen..

Han krammede mig i går, så jeg var lige ved at hulke.. Han bliver helt tavs, og putter sig bare ind til mig..
Efter en dag med en skriftlig eksamen uden andre hjælpemidler end en blyant, var det bare helt igennem fantastisk.. Han udtrykker ikke sine følelser verbalt, men hul i det, når han kan det der.. Putter og bare, ja, holder om.. Jeg var dødtræt - rørt over ham - og glad..

Det er fantastisk at jeg bare kan lade skibe sejle - og alligevel er der både mad, rent tøj og en bil til rådighed, hvis jeg får brug for det.. Han er et hyggedyr, og i dag da han satte sig ned for at arbejde inden roomien var kommet hjem, kom han op og hentede mig med ned, for selskabet skyld..

Vi snakkede om det med at have brug for plads forleden, hans kommentar var at jeg ikke er en type man har brug for plads fra, for jeg kan godt finde ud af at underholde mig selv.. Jeg klæber ikke.. Og jeg bliver ikke sur hvis han lufter hunde uden at lufte mig også..

Jeg knokler løs med lektier, og er super taknemmelig for, at han bare lader mig være her, uden pjat.. Facebook sladrer og afslører at nettet på kollegiet er nede, lækkert så at kunne sidde her! Det virker bare!

Tænker lidt for mig selv, at jeg er ret spændt på hvad der sker, når jeg engang kommer tilbage her til.. For vi kunne sagtens bo sammen, det har vi mere eller mindre gjort mens jeg har været til eksamen..

Og vi er kommet igennem til UG med kryds og slage.. Vi har både klaret Silvan, MacD, pizza-spisning, hundeluftning, vasketøj, oprydning, madlavning, sex og søvn..

Ikke så ringe endda!

..to måneder d. 24.. Det' vildt!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Snart to måneder.. er publiceret 14/12-2010 18:24 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.