Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
No name girl
8 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Er begyndt at rede / børste vores Bella mus igennem hver dag. Hun fælder så forfærdelig meget, at støvsugeren kommer på overarbejde. Hun nyder det – hvilket gør det meget lettere. Passer selvfølgelig på ikke at tage underulden med.

Så er det blevet vores tur til at mærke sneen. Mega øv. De meste af de næste par uger bliver der meget travlt, så senen er en klos om benet, eller dækkende om man vil. Havde håbet at det mindst lod sig vente på til efter nytår. Ved godt at vi til dato har været heldig vejrmæssig, men man er vel altid sig selv nærmest.

Michelle, André og jeg var inde og se Kloven i biografen i går. Ved godt at det er Frank Hvam og Casper Christensen som er hovedpersonerne i filmen, men savnede at se mere til den naive Mia Lyhne, som jeg synes er kanon god.

Sidste weekend var meget lig med forrige kilometer messing. Fredag aften / nat lå jeg og kørte Sønderjylland rundt, og lørdag var det østover.

Jeg har faktisk – mod alle odds - affundet mig med at køre nat i weekenden. Tror at mit forbehold imod dette, har haft noget at gøre med min psyke. Jeg havde ikke har overskud til at rumme de, hovedsagelig unge, før. Der vil altid være verdensmestrene, som mener at de er de klogeste af alle, men heldigvis har jeg en ignorere knap, som kan sortere det meste fra. I sidste ende har jeg fat i den lange ende, hvis de ikke opføre sig ordentlig.

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg vågnede kl. 05.00. Rigtig øv på en fridag. Køre om lidt André og Michelle ned til Tysklands bussen, og smutter derefter hjem under den varme dyne. Gab gab

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Red en hund er publiceret 21/12-2010 08:28 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.