13 år siden

Spænder ben

Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 26 dage siden
Du må, du skal og det gør du bare ikke. Har lige været hele remsen igennem med Claus. I mit univers, skal bilen ikke stå stille før engang i det nye år. Pengene flyver om ørene på os, og så er det bare at være der og gribe dem. Er blevet formanet om at klappe hesten og tænke mere på mig selv. Det er ikke nemt når Onkel Joakim er flyttet ind i baggården.

Lavede 100% mere sidste, nat, end jeg normalt vil være tilfreds med. Kl. blev også 04.00 i stedet for normalt 23.00. – 24.00. Kørte kun hjem fordi at futte skulle have bilen. Han går på ferie i dag, og rejser sydpå i morgen.

Glæder mig til at have ungerne hjemme i morgen. Desværre kommer den mellemste ikke med, da han skal til Fyn. Det var meningen at han ville have kørt, men det har vi forbudt ham og købt en tog billet til ham. Håber at togene køre bedre der, end sidste aften / nat.

Må hellere komme i tøjet. Har fået lov til at tage på arbejde ;-))

Ps. Jeg kørte for resten en ung mand gratis hjem sidste nat. Så at han gik og slingede og kort derefter faldt han. Holdt øje med ham og da han ikke kunne finde fodfæste, stod jeg ud af bilen for at hjælpe ham. Han var svær at få kontakt med, men fik ham langt om længe op at stå. Var stadig omtåget og jeg fik ham ind i bilen. Kørte ham hjem, og ignorerede kørselsforbud i gågaden, for at køre ham helt til døren.. Vil hellere bruge x antal min. på at stikkere mig at han kom hjem, end at læste om ham dagen efter i avisen..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Spænder ben er publiceret 23/12-2010 14:09 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.