Jeg ville bare sige hej..

Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Juleaften endte heldigvis med at sparke bagdel, som ønsket. Det var tophyggeligt med mormor og morfar, den sidste pakke var først åbnet kl lidt i elleve.. Vist godt gået når der ikke er børn til stede..

Talte kort med Teak om aftenen, han ville i byen, så den telefonsamtale endte hurtigt.. Gik i nervøs panik da jeg havde lagt på, fik brugt en frygtelig masse krudt på at overveje om fyren ville kunne finde på at være mig utro under sådan en bytur.. Det tog mig et kvarters panik før jeg kom i tanke om vores helt fantastiske date den 23.. Det var perfekt.. Og med den kom alle de andre tusindvis af gode minder, oplevelser, tegn og hvad man nu ellers gør brug af for at berolige sig selv..

Faldt ret hurtigt i søvn derefter - ovenstående uden at melde noget ud til ham - sov vel knap et kvarter før jeg blev vækket af en SMS hvori han meldte at turen altså endte med at gå hjem på sofaen i stedet.. Blev helt hidsig - tænk at hele panikken og min hidsen-ned som jeg var så stolt af havde været forgæves.. havde nær ringet ham om og bedt ham tage i byen alligevel, Hehe, men endte med at holde mig til en kort udgave af godnat..

I dag er gået med ingenting og computerspil og samtale om flytning.. Ikke spændende..

Det spændende kom da jeg ringede til Teak angående ankomst i morgen.. Selvfølgelig kunne det sagtens have ventet, men nu havde jeg ringet op og selvfølgelig fik jeg præcis de svar jeg havde forventet. Havde ikke rigtig noget at sige - han heller ikke, så der blev ringet af.. Samtalen tog vel dårligt et minut - og det var overvældende bagefter.. Normalt ville det have været akavet ikke at kunne finde på noget at sige - men det er tilsyneladende allerede så internt at det ikke er nødvendigt med pludder - så hele facts og pludder når vi putter.. Det var magisk..

Oplever at savnet føles anderledes end jeg er vandt til.. Det er ikke bare hans fysiske tilstedeværelse og tæthed jeg mangler, det er hele manden - intellekt inklusiv - jeg savner.. Tidligere har det ved eftertanke bare været det simple selskab og trygheden.. Tryghed er her masser af, også selvom han er hjemme, og jeg er her..

Det er magisk..

Og i morgen er der mere af det.. Som faktisk er i dag, fordi klokken sneg sig over midnat..

Thi hi..

Jeg vil tilbage og forføre mit mandfolk..;)

Glædelig jul;)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg ville bare sige hej.. er publiceret 26/12-2010 01:47 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.