Ammehjerne

Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
6 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
8 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
8 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
5 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
6 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
7 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
5 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
9 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
6 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
6 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
7 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
5 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
8 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
9 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
8 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
8 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
9 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
1 år, 9 måneder siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
5 år siden
19-03-17
Hannah White...
4 år siden
I øjeblikket er det reklamen fra Superbest med den 'gravide' kvinde, der har ammehjerne vi går og citerer herhjemme: "Det må være ammehjerne...", "Her lugter af...ananas..."
For for det første kan gravide kvinder jo slet ikke have ammehjerne endnu vel!? Og stuntet med juicen, der vælter ud under jakken, er også ganske fifigt fundet på, men jeg er nu blevet lidt i tvivl om, hvor vidt man kan have ammehjerne som gravid..

Jeg er begyndt at bruge min kalender flittigt igen, og i dag skulle jeg til jordmor kl.9.50, og selvom jeg har sovet elendigt og drømt alt muligt, skulle jeg jo afsted. Jeg kom en smule for sent, men regnede med at de var forsinkede som sædvanligt, og gik troligt ud og tissede på en 'lakmusprøve' som man skal, for at tjekke for sukker og protein, tror jeg det er, og så satte jeg mig til at vente, og vente og vente.. Der er ingen sekretær eller reception, så da der var gået en halv time, prøvede jeg at kontakte en anden jordmor, men hun overhørte mig, og skyndte sig ind på kontoret med sin gravide og hendes mand.

Hmm..hvad gør man så? Jeg havde jo skrevet det i kalenderen, og når det står dér, så passer det vel? Eller...? Nej, det gør det nemlig ikke altid, eller også har jeg fået noget galt i halsen. Sådan har det i hvert fald været de seneste 4-5 måneder, og pludselig kunne jeg se et mønster: Dukkede først op til coach 3 dage for tidligt, så glemte jeg en aftale med hende senere, så kom jeg til syn med bilen et døgn for tidligt, til lægetjek 4 uger for tidligt (det skulle have været uge 24, ikke 20), var på vej ud af døren til bækkenhold en torsdag, selvom det er om fredagen, og sidst men ikke mindst, kom vi 1 time for sent til 2.scanning på hospitalet, ikke fordi jeg havde skrevet det forkert i min kalender, men fordi jeg havde fået læst det forkert..

Nå, men jeg måtte hellere dobbelttjekke og læse datoen på kuverten til vandrejournalen, og ganske rigtigt, jeg havde skrevet forkert - igen... Det er først på torsdag jeg skal derind - ikke i dag..
Som sagt plejer jeg ALDRIG at have rod i min kalender, det er jo derfor jeg har én, men jeg kan ikke kalde det andet end: ammehjerne..

Det er meget mærkeligt, spild af tid og død-irriterende at have det sådan, og jeg lærer åbenbart ikke af det og dobbelttjekker datoen inden. Jeg tager afsted og regner med at alt er som det plejer, det er det bare ikke.. meget mærkeligt, og det er begyndt at blive lidt komisk. B griner bare af mig og Spanieren sagde: "Bare vent, det bliver meget værre".
Tak for det, så skal jeg lige vende mig til at 'dumme/distrætbarometeret' lige stiger et hak eller 14 mere end det er nu. Indtil da må jeg bare grine af det, og håbe på at det går over..
Maersk-pigen fortalte at hendes sans for afstand gik helt i vasken, da hun var gravid, så hun lavede buler i deres biler og gik ind i døre og alt muligt andet - komisk..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ammehjerne er publiceret 10/01-2011 14:13 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.