Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
7 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
2 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
7 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
7 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
9 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
8 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
9 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
4 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
25 dage siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
4 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
3 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
8 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
6 måneder, 16 dage siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
3 måneder, 18 dage siden
På vej hjem
Halina Abram...
4 år siden
Har et ønske om at jeg vil genere mine pårørende til jeg er mindst er firs. Nu er jeg lidt over halvvejs, så er det op til de højere magter om jeg når det. Selvfølgelig ikke helt – jeg har dog lov til at have en finger med i spillet.

Efter min mors tidlige død – hvor jeg ikke havde mulighed for at sige farvel. Har jeg et ønske om at jeg gerne vil være syg og om mulig død deraf. På den måde kan jeg få sagt farvel, samt dem som står mig nær. Det vil betyde meget for mig.

Jeg ved ikke om jeg er blevet mere nærtagende mht. alder, efter at jeg er blevet fyrre. Oplever ofte unge som kommenter min alder i forhold til deres egen. I deres øjne er jeg meget gammel. Overhørte en nat en samtale i bilen – hvor de unge mennesker havde været på et eller anden værtshus. ” Hold da op. Der var kun gamle mennesker over tredive. ” Overvejede om jeg skulle bide i rettet, eller råbe ” hjælp. ” Ingen af delene havde gjort en forskel, andet de unge mennesker var stukket af ved det næste røde lys, og så var det nok dem som havde råbt ” hjælp ”

Må bare erkende, at ens alder blot er endnu en milepæl i ens liv. Man kan løbe fra den, men på eller andet tidspunkt indhenter den en.

Måtte spørge min mand om hvad for en dag det var i dag. Han sad og så spørgende ud og svarede ” tillykke med fødselsdagen skat. Troede ikke at du ønskede at gøre noget ud af det. ” Jeg havde lyst til at kvæle ham. ” DET MINDSTE ER SKU DA OG SIGE TILLYKKE.. Hmm tror ikke at han glemmer det igen ( håber jeg ikke for ham. ) Har rigtig nok på et tidspunkt sagt, at der ikke skal gøres noget særlig ud af mine fødselsdage. Men det er underforstået ” du må godt overraske mig. ” De kære mænd skal ikke ” altid ” høre hvad vi siger, men forstå hvad vi mener !

Futte er startet i dag efter hans ferie. Han var ikke meget for at fortælle, at han havde haft det skidt i dag. Han er en meget pligtopfyldende mand – hvor sygedage er ikke eksisterende. Håber at han sender en sms til mig i morgen tidlig, om at han bliver hjemme under dynen. Ellers må jeg have en chef – medarbejder samtale med ham ;-)

Jeg har købt ind til den store rengøringsflip i dag. Det står stadig ude på køkkenbordet og venter på opmærksomhed. Der er igennem lang tid kun blevet gjort trucker rent. Det trænger efterhånden i krogene. Vil få fingeren ud af et hvis sted og komme i gang.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Halv fireogfirs er publiceret 10/01-2011 18:35 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.