13 år siden

myretue mod isglatte veje

sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
29 dage siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Har følt mig meget træt idag fik heller ikke sovet meget i nat lå jo bare der uden at kunne falde i søvn. først da min kæreste lagde sig i ske faldt jeg om..

Så vågnede jeg af en drøm kort efter hørte noget rumstrere kiggede ud af vinduet en gik og pillede ved min trailer en tyv. i drømmen så jeg ikke noget til vores biler. mennn jeg er i huset kigger ud ser tyv ved trailer kan ikke få vinduet op ååå der kommer 2 mere til nu tar de traileren tænker og skriger. vågner der er ingen vindue,, hmm alt en drøm untagen skriget for lungers fulde kraft..

Ligger der i sengen kan ikke sove går ned tjekker bil trailer og om dørene til huset nu er låst. Alt er som det skal være og endelig kan jeg sove for om 2 timer at stå op køre til det nordjyske;-)

Havde jo så en smule brænde i traileren med til det nordjyske jeg havde nær fået skadet bilen på vej ind med traileren der er slet ikke det mindste bid på de isglatte skrånede og bakkede sandveje. havde virkelig på fornemmelsen af at nu skubber traileren bilen sidelæns ind i indkørselen inden den igen fik bid..

nåå ud falde på hallen et par gange inden jeg nåede myretuens grandnåle som blev kastet ud over de isede stier virker en smule som sand..

fik også med stort besvær traileren ud af skoven besøgte min mor fik suppe åååå ja da jeg så igen ville i skoven spærrede Falck med deres lastbil som var skredet på tværs og nu sad uhjælpelig fast.

kørte omvej på 4-5 km for at få bilen hjem hmm men nu holdt der så bare en anden bil og spærede ventede på lastbil.. mennn ja nu er jeg kommet ind ååå sidder med fødderne i blød inden sengetid.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget myretue mod isglatte veje er publiceret 10/01-2011 22:50 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.