13 år siden

Træls

Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 8 dage siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Kære dagbog.
Idag har jeg været helt nede. Var i skole 2 timer og gik så hjem, på grund af Colin, min eks, som slog op igår.
Jeg har ikke tankerne andre steder end på ham lige nu, og hvordan han kan forlade mig nu? vi har været kærester i Ca. en måned til en halvanden.
Lige nu stinker mit liv... Jeg har et stort hul i maven, som nærmest suger mig ind i mig selv. Det gør så ondt i mit hjerte, som om han har flået det ud af mig og trådt, trampet og efter stukket en kniv i det og givet mig det igen? Hvad sker der? Jeg var da den som holde liv i forholdet? Jeg var den eneste der gjorde en indsats i det her forhold! og så... Så dropper han mig bare? Hvorfor? "Kom videre" Ja det er nemt at sige, og det siger alle! :'( "Han var bare en frø tættere på prinsen på den hvide hest" Ja sikkert! Ham finder jeg aldrig! Ja jeg giver det hele op? hva lever jeg for? hva' er mit formål? At dø! hvorfor gør det store ud af dit liv, når du alligevel dør til sidst ?!
Hvorfor droppede jeg Nicolai? (Nicolai = En Flirte ven jeg havde) Super søde Nicolai! Jeg savner ham! Ham havde jeg det så godt med ;'( Men han er videre i livet! Hvem så? Niels? Casper? Nar... Måske ikke lige Casper? Han er min aller bedste ven! Og jo jeg elsker ham... men ikke på den måde! Og Niels... Niels, ja ham har jeg jo bare været forelsket i siden jeg så ham første gang! men vi har prøvet for mange gange! Han har droppet mig gang på gang! Og alligevel er han en af de bedste venner jeg har idag... Der er så mange mennesker jeg elsker og holder af! og de er grunden til jeg er her idag!
Hvad er meningen egentlig i at sige jeg elsker dig? Du siger det, for at den person du "elsker" Skrider fra dig dagen efter! Jo nogen er heldrig at finde sin eneste ene, og er lykkelige til deres dages ende. Hvad med mig? Jeg sidder jo som altid i krogen og bliver valgt sidst! Og så støder jeg ind i de forkerte! Min første "rigtige" kæreste boede i Ishøj... I ISHØJ! Og jeg bor i den anden side af landet! Ham var jeg trods alt sammen med et år. min anden , og tredie kæreste var ikke rigtige kærester... og så har vi Colin... Den lille løgnaktiske, idiotiske dreng! Jeg hader ham! men jeg elsker ham også! Nej! Jeg vil videre! Han skal ud af mit liv! Bare væk! Og hvad nu med Tanja!? Hun er også sur! Og hvorfor? Jeg... Jeg forstår intet mere! Jeg er hjernedød! Hvem er der egentlig ellers i mit liv? Jo min mor og Jes. (Jes = Mors mand) Og Jes' 2 børn, Cecilie og Nicklas. Dem bor jeg ved til dagligt, og hver anden weekend er jeg så ved min Far, Lone og min sidste lillesøster Helene. (Lone = Fars kone (Ha ha Lone Kone)) Helene er noget af det væreste... men når alt kommer til alt, elsker jeg hende jo! Hun er jo min lillesøster... Når men det da vidst så alle... NEJ vænt! Der er Maja, min aller bedste veninde! (Or hvad! hva sker der lige! Jeg har en bedste ven og en bedste veninde?) Ja men sådan er det! Maja er den person jeg går til når jeg er ked af det! og har brug for at snakke! Det er bare svært når hun går på efterskole i skals?

Ja det er hvis hvad jeg har at sige fra nu.
Mange hilsen Julie!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Træls er publiceret 11/01-2011 19:12 af Thethinker.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.