21 år siden

Lyd fra en gammel ven og en god karakter

Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 18 dage siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Kære dagbog!!

Ja ikke meget tid jeg har haft til dig *S* men en hel del er der også sket siden at jeg skrev til dig sidst..

Søs ringede for det første forleden og fortalte mig at en person ved navn Philip lige havde ringet til hende fordi han ville i kontakt med mig.. Både hende og jeg ved hvem ved han her, den person som bare uden at sige noget forsvandt ud af mit liv for snart 8 mdr siden, ham som jeg troede var min bedste ven han ringede nu til min søster for at få fat på mig, han spurgte hende ennda om han ikke kunne få mit nummer, men nu er min søster jo ikke dum, så hun sagde bare at hun ikke lige kunne huske det.. godt gjort søs.. Han efterlod et nummer til hende så kunne jeg kontakte ham, jeg fik nummeret og jeg må indrømme at jeg i første omgang ikke ville i kontakt med ham igen, han havde såret mig gevaldigt sidst jo.. Men så igen det kunne jo være der havde været en grund til det.. Jeg ringede ikke til ham før dagen efter, men der var tlf svare på og det har der været lige siden.. Jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal have det, jeg har lagt en besked og skrive sms til ham også men endnu har jeg ikke hørt noget, så nu lader jeg det bare være i det uvisse også selvom det er meget svært.. Jeg holder meget af ham og det ved han også godt, men han glemmer lidt at man blive såret ved at være sådan som han er... Men jeg er jo ved at være vant til at folk jeg holder af sådan set glemmer mig lidt.. Romeo er som sunket i jorden, en gammel veninde som jeg fik kontakt med igen hun, hun er også lige pludselig holdt med at holde kontakten, nogen gange tror jeg at der lider en forbannelse over mig..

Nå nok om ham *S*

Ja der er skam også sket noget godt.. For det første ja så ringede jeg til skolen igår omkring kl 09.30 for at høre om jeg havde bestået, og det havde jeg, det er længe siden at jeg har været så glad for en eksamen.. Nu er det endlig overstået.. Nu skal jeg bare finde ud af hvad jeg så skal.. jeg skal have snakket med min vejleder og fundet ud af noget c",)

Ja og ikke nok med det så er der endelig sket noget vedrørende vores køkken.. Der har været håndværkere torsdag fredag har været her og rive halvdelen af den ene væg ned skiftede rør og isolerede det, på mandag kommer der så en mure og murer til igen, så kommer der tømrer og sætter nyt loft, nyt loft og gulvet skulle der vidst også gøres noget ved. Viceværeten sagde så igår at hvis vi selv ville male så kunne vi få malet hele køkkenet for forsikringen dækkede kun de to vægge som er beskadeigt.. Mærkeligt siger jeg bare, men jeg sagde ja til at vi selv maler.. Jeg glæder mig til at kunne få min køkken ting tilbage i køkkenet

ja og ikke nok med det, jeg havde jo ikke kontaktet min mor siden jeg ringede til hende da hun var blevet opereret, men så forleden så ringer hn fandme til mig.. jeg gloede lidt på Jan da jeg så hvad nummer der ringede.. Hun ville bare lige høre hvordan det gik.. ja også fortælle at hun og Arne snart regnede med at kigge op igen.. jeg kunne dårlig tro på hvad hun sagde, men det må jo være sandt.. jeg tror sq at ham Arne drengen der han hiver lidt fat i mor og fortæller hende at hun ikke skal glemme sine børn, eller.. ja jeg ved det ikke men siden han er kommet ind i hendes liv så har hun da forandret sig.. Selvfølgelig skal hun lige lære at ringe noget mere, men det kommer nok c",)

Vil have noget ud af dagen..

knuzzer

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lyd fra en gammel ven og en god karakter er publiceret 10/05-2003 09:01 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.