13 år siden

En Globetrotters Dagbog 4: Alt for meget fransk

At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Hold da op. Jeg tror det er ny rekord. Jeg har siddet og hørt fransk i ca. 2,5 time og jeg har læst fransk i 45 minutter. Åh gud hvor er jeg skæv i hovedet nu. Og det bedste af det hele er at det ikke er færdigt endnu. Ser man: Jeg har nemlig sagt ja, helt uden at vide det, til at tage med i cirkus i aften. Sådan er det når ens standard svar på noget man ikke forstår er ja... Kunne nu godt bruge lidt fri i aften, men heldigvis skal jeg kun se på den forestilling og så er det hjem.
Faux!
bagefter holder min yndige lille medsammenlever J et dejligt langt Soirée med masser af drinks og guess what? FRANSK! masser af fransk og ikke på den frække måde desværre. Ville jeg nu også være lidt betænkelig ved, nu hvo det er et ældre ægtepar der kommer over.

Suk. Lige nu indrømmer jeg blankt at den billet hjem til odense, hvor man rent faktisk fatter hvad folk siger til én, er ret så lokkende. Men nej. Det ville være endnu et nederlag i en lang række af unfinished business. Jeg har virkelig bare lyst til at stene resten af aftenen, men jeg kan ikke med god samvittighed. føler jeg snyder på én eller anden måde. Men hvad! Det var 2 timers fransk eller sådan noget igår og 2,5 idag. Det tyder da på der sker lidt. Men hold op hvor er jeg mør i ansigtet. Jeg har den her lille hovedpine der sådan ligger lige i midten af kraniet for oven. Lige under hårrøderne du ved. Vildt at man kan få hovedpine af at koncentrere sig.

Jeg tror jeg tager mig en lur, inden jeg skal afsted. Støn...

Jakob Arndal
- En træt og vrissen dansker i Frankrigs bekendelser
- Aka. En Globetrotters Dagbog

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En Globetrotters Dagbog 4: Alt for meget fransk er publiceret 11/02-2011 18:25 af Jakob Arndal (Takana).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.