11 år siden

Skabs-kristen?

Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
9 år siden
Græsken
Halina Abram...
4 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
5 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Vandet i dag
SeMig
11 måneder, 29 dage siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
7 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
9 år siden
En mission i livet
Salomon
7 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
13 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
8 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
7 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
10 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
6 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
7 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
9 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
10 år siden
Jeg tror ikke på at der findes en gud. Heller ikke på trods af at jeg er konfirmeret, er blevet gift i kirke, og var til julegudstjeneste i 2010. Jeg tror på det jeg se, røre, høre og dufte.

Og alligevel sidder jeg lidt halvdesperat og tænker.... hvis der ER mere mellem himmel og jord, hvis der ER en højere magt, meget højere end menneskeheden, hvis der SIDDER en eller anden, ET eller andet overjordisk sted og trækker i livets tråde.... vil han så ikke godt give min mor lidt mere snor? Det har hun fortjent.

Hun har aldrig gjort nogen noget ondt, hun er den sødeste og mest anstændige og uselviske kvinde jeg nogensinde har kendt. Hun skal ikke herfra endnu. Hun er for ung og har for meget at give til- og modtage fra os der elsker hende og holder af hendes dejlige væsen.

Imorgen skal det ske.

Hun skal opereres for den kræftknude hun har i sin bugspytkirtel. For en måned siden var lægerne optismistiske. De kunne ikke se nogen metastaser og mente at svulsten kunne fjernes ved et operativt indgreb, der dog er ret omfattende. Men de kunne ikke garantere at der ikke VAR noget spredning. En CT scanning er kun vejledende og ikke nødvendigvis sandhedsvidne.

Den endelige dom falder imorgen, når de har åbnet hende op og kigger ind.

Og jeg sidder her på min vagt oppe nær polarcirklen og ved lige præcist hvordan en løve må have det i sit lille bur. Jeg kan ikke stille noget op herude fra. Det ville jeg heller ikke kunne, hvis jeghavde været hjemme. Men jeg kunne have VÆRET der. Lige dér på Riget. Siddet sammen med far og ventet. Om jeg så skulle vente 10-12-14 timer.

Jeg kunne have aflyst denne tur, men det er mit job og jeg har et ansvar for min familie. Og pengene kommer ikke af sig selv. Mine søstre er med på Riget og min gamle far er der også. Min gamle, skrøbelige far, som ikke aner op eller ned i alt det her. Han er så forfærdelig ked af det. Det er han livsledsagerske gennem snart 50 år. Hvor må han dog være bekymret.

Og jeg selv kæmper med at holde hovedet op, uden at lade mig mærke med noget herude. Jeg har ansvaret for 10 mennesker her. De kan heldigvis ikke se det bekymrede kaos der roder rundt inde i mig.

Så hvis du er deroppe, et eller andet sted... hvis du findes og har lidt ekstra line i din garnnøgle. Så fi'r noget ud til mor. Lad ikke lægerne finde mere end de i forvejen ved hvad er. Please........

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skabs-kristen? er publiceret 31/03-2011 22:22 af Dus.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.