13 år siden

roommates med knas

Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Idag har jeg bare lyst til at blæse mine neuroners elektriske impulser væk med musik. Kan slet ikke rumme den mængde ligegyldige negative tanker som mit hoved bliver ved med at repetere. Det bliver mantra-agtigt. Når jeg tuner ind på det handler det om, at jeg ikke er god nok. Jeg forstår ikke, hvor alt det lort kommer fra.

Måske fordi jeg fik en ordentligt opsang af Lucia i går, da hun kom hjem. Og ikke for at lyde som et ondt svin. Men hun var altså pms. Så jeg burde ikke tage det alt for bogstaveligt. Desuden har jeg lavet mad i dag. Hun tog bare til møde en time tidligere end hvad jeg troede. Så maden var sådan set først færdig en time forsent. Nu står den så i køleskabet og bliver kold og det er virkelig synd for jeg har lavet den ret fordi hun er vegetar og fordi det er den eneste lækre vegetariske ret jeg kender udover suppe. Og fuck hvor var det godt med purløgshytteostepandekager med råkost og grønne mærkelige blade fundet i grønsagssækken fra fødevarefællesskabet. Uhmm. Jeg er bare så dårlig til at få det der madlavning til at passe med at hun er hjemme. For når hun er hjemme kommer hun jo altid hjem uventet og hvordan skal jeg så gætte om hun gerne vil at jeg lige laver mad til os begge. Jeg sidder jo som regel bare og sumper foran min computer, ser porno(ja jeg er blevet lidt afhængig af det og prøver på at stoppe) eller læser bog. Og når jeg gør det gider jeg som regel ikke at lave mad. For det er jo kun mig der er der. Og hun kommer altid hjem og har mad med sig og går i svingninger og spørger om jeg vil have noget. Se det er besværligt for mig at gætte hvad det betyder. (afsnit skrevet uden kommaer for at understrege frustreret tankemønster)

Men nu har hun skrevet ud på facebook, at hun vil leje, sit eget værelse, ud fra juli og at man kan være så heldig at bo sammen med mig og at jeg er god til at hjælpe, med det der, med cykler. Det vil jeg egentligt også meget hellere at der står end, at jeg er god til at gøre rent, vaske op og lave mad. Helt ærligt. Jeg er god til det. Jeg gider bare ikke at bevise det hver eneste dag.
Til gengæld er jeg ikke særlig god til det der med at lave cykler men jeg føler, at jeg bliver bedre til det hver gang.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget roommates med knas er publiceret 13/04-2011 20:07 af rezire.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.