Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 23 dage siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
No name girl
8 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
1 dag, 2 timer siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Min kvalme ulmer.

Har haft kontakt til Teak ang. en ekstern harddisk som han har konverteret til et ubrugeligt filformat. I sig selv ikke noget problem. Problemet er at han har computeren der kan redde hvad der ligger på den, og formatere den til noget brugbart.

Pis og lagkage.

Må forbi ham søndag. Ikke lige hvad jeg havde planlagt, men det er ham der har fucket det op - så han må løse det.
Imens fiser jeg ud og fotograferer, eller gør rent.
Kan ikke forestille mig at jeg har lyst til at være der.
Nu gik det lige så godt med at få ham på afstand!

Nå, det kommer til at koste nogle flere dage med kvalme kan jeg mærke.

Googlede "onlinedating" i går aftes og konstaterede at det skal jeg bare ikke foreløbig. Havde lige et øjeblik hvor jeg godt ville have haft selskab til fjernsynskiggeriet, men skød tanken fra mig igen, og fulgte for første gang nogensinde oprigtigt med i den sidste halvdel af et Desperate Housewives-afsnit og starten på Dagens Mand, inden jeg blev sendt i hestestalden for at aftenfodre. Det var rart!

Jeg fik kriller over min kusines manglende orden i hendes køkkenskabe, så jeg fik ryddet op! Et skab og én skuffe. Undgik at lade det få taget overhånd. Fik ryddet op i mit eget tøjskab og nød synet af sorteret, sammenlagt tøj. Yes!

Fik pakket mine tyskervarer ud, og fordelt dem rundt omkring på værelset. Det kom til at ligne "mit" lidt mere. I like. Tørklæder og bælter hængt op, make-up stillet frem.
Hvilket minder mig om, at jeg savner at gå med makeup. Jovist, man slipper for at rense det af - men jeg "glemmer" også at tage mig af mig selv.

Trænger i høj grad til et bad på en halv time, der afsluttes med glat hud og bodylotion! Ikke fordi jeg går op idet, jeg er ligeglad, men det er nu rarest at se lidt pæn ud. Mit mål med påskeferien må være at give mig selv sådan en tur. Og ellers indse, at når jeg engang er færdiguddannet og har større økonomisk overskud, jamen så er det noget med at booke en eller anden til at gøre sådan noget for mig. Kropslig velvære. Plukning og farvning af bryn og vipper, diverse hårfjerning, ansigtsmasketur og frem for alt tøsepludder.

Der former sig planer i mit hoved. Må have set hele SATC-serien, fordi det er hyggeligt. Jeg har aldrig rigtig dyrket min indre feminine side, måske jeg burde gøre det noget mere?

Har fået en vag idé om hvad det er jeg skal ud og se på, på søndag. Tygger lidt på, om det kunne være noget, seriøst for mig. Minder meget om det jeg kom fra i Sønderjylland. Det kommer helt an på dem der bor der. Vinduerne er store, så jeg er instinktivt bekymret for indbrud. Det er ikke billigt, og dertil kommet internet samt tv. Internettet kan nemt løses - jeg downloader ikke film, og har min telefon. Det fungerer nu her mens jeg er på mejeri, så det kan vel sagtens også fungerer derovre. Én udgift mindre!
Forsikringen kommer igen, tv-udgiften kommer sikkert også igen. Hmm. Forbruget er på 800 og stedet er 28 kvm. Hvordan kan det nogensinde blive så absurd dyrt? Nå, sådan er det sikkert bare! Det er helt sikkert ikke optimalt, men indskuddet er lavt, og så har jeg et sted at være, mens jeg leder efter noget andet.

Min seddelmani rør på sig. Sedler med to-do's i løbet af dagen. I omvendt rækkefølge. Der skal forkæles noget sadeltøj, og forhåbentlig, FORHÅBENTLIG rides noget hoppe. Longerede hende i går aftes, hun var så cool! Som en gammel erfaren rideskolehest. Tog alt roligt, fik hende endda til at parere på volten, bare ved at løfte armen. Jeg begynder at tro, at der er sket et eller andet gennem den longe-snor! Jeg trak hende med ind - og hoppen der normalt danser og trækker for at komme på stald, gik stille og fredeligt og tyggede på biddet. Lod døren til stalden stå åben mens jeg sadlede af. Det gik fint. Satte hende på boks og stod lidt og så på hende, gennem den stadig åbne boksdør. Hun kom hen og lagde mulen mod min kind, og snuste til mit ansigt. Stille og roligt, på den der blide heste-måde. Kørte mulen ned ad kinden til halsen, og pustede lidt, for at blive stående der. Nussede hende lidt, forsigtigt. Hun lagde hovedet på min skulder og lukkede øjnene mens jeg nussede.
Wauv. Der fik jeg kuldegysninger og var lige ved at knibe en tåre.

Jeg er hestepige. Hele vejen igennem. Det er bare en del af mig og jeg har intet tænkt mig at gøre for at holde det tilbage. Måske bliver jeg nødt til at pause det i løbet af uddannelsen, men når den er færdig, er jeg helt sikkert på igen.

Kunne være min næste overspringshandling skulle være lidt ungheste-kigning!

Jep!
Vi skrives ved..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Struktur er publiceret 14/04-2011 09:19 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.