13 år siden

Vi kupper LGBT Danmark!

Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Jeg var til et fantastisk seminar i LGBT Danmarks lokaler i går. Pangea, som er LGBT Danmarks gruppe for internationale transkønnede, biseksuelle, bøsser og lesbiske havde indbudt til seminar om CisHomoNormativitet. Der var oplæg om aseksualitet, transkønnede, interkønnede, biseksualitet og hvad det vil sige at være queer. Til sidst var der oplæg og debat om hvordan der i LGBT Danmark og på boyfriend/girlfriend.dk var særlige homonormer som nogle få mente at majoriteten ønskede, at man levede op til.

Jeg kom omkring middag og når jeg kiggede rundt i lokalet havde jeg virkelig svært ved at finde ud af hvem det var hvad i rummet.
Jeg bevæbnede mig derfor med tålmodighed og gav mig til at lytte. Og hver gang nogen dukkede op og jeg skulle tale til dem eller om dem spurgte jeg: hvordan de identificerede sig og ønskede sig selv omtalt og tiltalt. det var ikke særlig svært når det kom til stykket. Det er et glimrende stykke værktøj at bruge når man er i tvivl fordi man i stedet for at spørge forudtagede spørgsmål som: er du mand eller kvinde, bøsse eller lesbisk? Man udviser respekt for personen og giver denne mulighed for at definere sig selv.
Jeg har lige siden været pisseirriterende og forsøgt at være forbandet politisk korrekt.
Svovlet løs på en spørgeskemaundersøgelse for ikke at inddrage interkønnede og stillet spørgsmålstegn ved hvad de skulle bruge kategorierne til i det hele taget?
Krummet tæer over at man udnævnte nogen københavnske gader til kvindegader eller mandegader.
Jeg lærte at i Danmark er det måske stadig/har det været normalt at man spørger forældrene hvad køn man ønsker barnet skal være hvis det bliver født interkønnet. Man regner med at ca. 10.000 har fået lavet kønskorrigerende indgreb i barndommen i dette land. Man taler om PCO som en ubehagelig sygdom der giver kvinder behåring og maskuline træk. En "sygdom" som 100.000 danskere lider af. Men hvis så stor en andel af befolkningen har det er det så ikke befolkningens opfattelse der er noget galt med? Hvad, hvis PCO er en naturlig oprindelse. Tænk hvis ikke alle mænd er fitnessaber med evig megapotens og alle kvinder ikke er hårløse bløde blondiner med kæmpepatter og lyst til at sluge sperm? Hvad hvis det er noget medfødt der gør personerne i stand til at se udover opdragelsen om at gud først skabte manden og så kvinden, og som kan se igennem løgnen om at nogen skabte noget og at det kunne være så simpelt at det kunne beskrives på 3 sider i en bog?

Jeg lærte også om mine egne fejler og mangel af forståelse, jeg lærte at jeg ofte var kommet til at antage, hvilket køn folk havde inden jeg vidste det. Jeg lærte at jeg ofte havde forventet at biseksuelle bare var tåber der ikke stod ved deres homoseksualitet. Jeg lærte at jeg var medskyldig i at man forventede at mange af os assimilerede majoriteten for at ikke få ballade også selvom denne majoritet var minoritet af en endnu større majoritet. Og at vi sikkert hver i sær var helt unikke og mærkværdige og at der sikkert ikke var 2 bøsser eller biseksuelle derude hvis køn var helt ens.

Det var med den stemning at vi besluttede os for at mødes igen. Nogle få nævnte i sjov at der skulle blæses til kup af LGBT danmark. At det var på tide at vi vippede alle de ignorante cishomoer af bestyrelsesposterne og indførte en revolution der inddragede alle køns- og seksuelle minoriteter i foreningen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vi kupper LGBT Danmark! er publiceret 18/04-2011 17:50 af rezire.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.