Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Ved Gud, jeg troede, at jeg var færdig med at udskifte farver i mit hjem, men sådan er det åbenbart ikke. Der skulle ikke mere til, end at jeg fik kasseret næsten alt mit tøj. det satte gang i tankerne.

En ny stue er blevet resultatet af anstrengelserne. Nu kan jeg så sidde her og nyde solens stråler sådan en aprilseftermiddag, da de to store vinduer vender mod vest. Om mogenen strømmer solen ind i min store stue. Hvad mere kan man ønske sig.

April er en dejlig måned, hvor naturen vågner op af sit vinterhi, jeg tror også vi mennesker vågner op. Ihverttilfælde fik jeg vist selv en brat opvågning, da jeg stod og købte nye farver til mit hjem, Det smider jo ikke sig selv op på væggen.

Nå, jeg tænker, at det ikke kun er godt for øjet med nye farver, også kroppen nyder godt af det, når man farer op og ned af en stige, og der næsten er tre meter til loftet. Hvis jeg kender mig selv ret, stopper det nok kke her. Nu har jeg længe levet hvidt i hvidt. Jeg tror mit sind trænger til farver og et twist.

Jeg har forelsket mig i en farve, der minder om mug, blød og smuk, det er en farve der giver ro. grøn skulle give naturlig balance. Jeg elsker forfaldets farver, så mon ikke , jeg fortsætter. Når først væggene har fået en anden farve, finder man jo ud af, at møblerne også trænger til et skift, så må man i gang med farvekort og knofedt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Farveskift for sjæl og sind. er publiceret 27/04-2011 11:58 af Lizzi Pedersen (Lizzi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.