Helet

Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Hey dagbag, en del af mine sår efter styret igår er ved at hele godt..et enkelt ser ikke så godt ud endnu..men det kommer. et par steder på mine ben gør ondt, og gjorde det især sværer at vende mig i sengen igår.. - var en der ville komme og nurse mig..men jeg vil helst være i fred, når jeg er kommet til skade på den ene eller den anden måde...og jeg er ikke nogen pivskid der ligger mig..jeg har haft 40 i feber eller mere, hvor jeg næsten ikke kunne gå..men jeg vaklede mig fremad..uden at give op..så et par sår her og der, kan sku ikke stoppe mig..også selv om jeg tillige med har lidt ondt i ribbene idag.

Jeg var ovre i banken idag, mht play station hackningen..for at spørge..men hun sagde jeg bare skulle tage det roligt, det var vist ikke gået ud over nogen fra den bank..men, stoler ikke helt på det..for, hvordan kan hun sige med sikkerhed, at det ikke gør det? -

heh, min mor vil godt have, at jeg har noget pænt tøj på til den konfirmation...men jeg har det lidt sådan, at hvis folk ikke kan tage, at jeg går klædt som jeg gør..så kan jeg sku lade være med at komme.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Helet er publiceret 03/05-2011 15:01 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.