Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Min far skulle på ind på Neurologisk ambulatorium i dag. Ældrecenteret havde givet besked om, at hans kontaktperson ville tage med, da de har kunnet mærke store ændringer. Samtidig ville de bestille befordring til ham og ledsager. Det var også fint nok. Jeg ringede ind til centeret i går, for at få at vide hvornår befordringen ville komme, samt ytterede ønske om at han ikke havde rollatoren med, da jeg ville stå med en kørestol. Det var jo tåbeligt at have begge dele der
.
Men ak…. Den kære kontaktperson mente ikke at jeg skulle bestemme dette, og valgte at tage den med - for at hun selv kunne køre rundt med den. Hallo….

Til samtalen kom det frem, at de på ældrecenteret havde oplevet at han ofte faldt, og at de af og til måtte transporterede ham i kørestol. Oveni havde han svær ved at registrere at han skal på toilet – hvilket betyder, at han har ble om dagen og kateter om natten.

Under samtalen med lægen kom det også frem, at de meget markant havde observeret, at han havde hallucinerende sexuelle tanker. Er overbevist om at han havde været i seng med flere fra personalet, samt genoprettet forhold til tidl. elskerinder. Alt sammen noget som foregår i hans hoved.

Jeg er den type som analysere det sagte, tanker og handlinger. Det har jeg også gjort med dagen i dag, og blevet ganske harm. Hvorfor dælen har de ikke ringet og fortalt noget af dette. Har forståelse for at de måske mente at hans sexuelle tankegang, var en personlig sag, men så alligevel ikke. Jeg har også fået en af de historier.

Jeg må som vores kat, til at have klørene længe fremme, når der er noget jeg ikke vil finde mig i.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mislyd er publiceret 13/05-2011 03:09 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.