det var det - og

Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Hey dagbog, - Så er den konfirmation overstået..hader sådan nogle fester..dem og brylluper, sølvbrylluper osv...hvorfor? pga traditionerne..de traditioner som gamle desperate hø nisser tror de skal lære den unge generation, så de kan videre føre noget..der er fuldstændig latterligt...istedet for at forstå, at traditioner er noget der skal dø, for at blive erstattet af nye traditioner. alle de elendigt skrevede sange, som folk ikke kunne synge fordi ordene bare ikke passede til..jeg sad sku og krummede tæer..og jeg var ikke den eneste..der var flere der sagde, at sangne var dårligt skrevne..i flere af dem indgik ord..som den gamle generation studsede over..så som wii, og just dance...kan jo ikke synges, når de ikke ved hvordan de skal udtales korrekt...

dertil kommer de evindelige "skååål" også den korte...også den lange...og jeg tillod mig en også bagefter på vanlig tør sarkasme.....og så den lydløse...a couple laughed, dont think they understood that i was mocking them...lad den unge generation komme til, lad dem skabe deres egne traditioner...og hvis det virker som om der ikke er nogen..så er det traditionen..

mine forældre spurgte mig..var du egntlig til blå mandag..de havde glemt det..Nej..Jeg sked på den tradition..og købte mig denne dag en amiga for pengene..

heh..så sad folk der..aah den chokolade kage, er sku for tung...kunne ik dy mig andet end at sige...så ved i hvordan jeg har det med salat.. - uuh - this just in...efter at have skrevet til jobcenteret...fik jeg en telefon opkaldt fra hende der står for mig..at jeg kunne komme til en jobsamtale med en...så jeg kunne komme ud i en butik..der ligger nær mig..wuuhooo..men, men..husk..kold vand i blodet..jeg kan ikke glæde mig for tidlig..hvad var det med bjørnen og pelsen...I want to believe..

skrev lige med min bror..en af de elendige sange + en dukke havde kostet over 2000kr...iiii guder..den var så elendig...det kunne jeg sku ha gjort bedre...while taking a du.. - well..you.. der var 1 der forsøgte at synge..fordi hun er kirke sanger..og hun måtte hakke i det..alle andre havde givet op..2000kr, for en sang der ikke kunne synges..andet end med rigtig god vilje..og en masse spirt..folk var bare ikke fulde da de skulle synges...

heh, lidt sjovt..tror folk normalt ville tro, at en arbejdsløs ikke ville selv ønske at komme i aktivering..og ligefrem skrive efter det..hvad der skete i den sag, jeg selv havde bedt om for noget tid siden..og at sådan noget med, ud et nogle måneder vill være en slags staf..Nej, - jeg vil gerne..men det skal være noget der kvalificere mig, noget der giver mig erfaring til et rigtigt arbejde..og ikke bare noget..der kan sikre mig en position lavest i et nyt dansk kaste system..hvor vi bare kan bruges til alt muligt lort..Nej..VI..JEG, vil ud hvor det kan give adgang til et rigtigt arbejde.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget det var det - og er publiceret 16/05-2011 15:20 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.