Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Eksamen
RachelBlack
10 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Hey dagbog, - Jeg er næsten nød til at sige, at jeg fik brev fra en tilsyneladene 18 årig kvinde..husk det ord før 18..vedkommede spurgte mig, om jeg kunne hjælpe hende..imod bedre vidende spurgte jeg "med hvad" - kunne bare ha sagt, Nej, jeg er ikke læge...let god sort em out...men vedkommede skrev så penge..så røg vedkommede på ignorer listen. læste der var en, der havde haft en længere samtale med hende i en debat tråd senere..om at hun var fake, og han ikke håbede nogen var så dumme...tænkte, ignore..hurtigt og smerte frit.

skriver stadig lidt med hende fra bunden af samfundet..eller at rakke ned på kvinder der tror de er stærke..og booste kvinder der tror de ikke er gode nok. for sandheden er i midten..forsøg på selvmords statestikken giver mig ret..samt et par andre ting..ingen grund til at tro man kan flyve, og ingen grund til at have hovedet under jorden. skrev 2 vers ud af en ny ting om det idag også..

så var der en der skrev på et debat forum..et dumt spørgsmål..og en anden der listede ned hvad det forskellige var..så studsede jeg over italiensk..og måtte bare skrive..de er skøre, de romere...noget obelix siger..

oh, nyt brev..vil ikke røbe noget her nu..venter..det er vist bedst så jeg ved om det bliver til noget.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget lidt mere er publiceret 17/05-2011 14:00 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.