Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Vil jeg tøffe i seng.

Har fundet en foreløbig gylden middelvej til bedre søvn. Mine forstyrrelser begyndte med at jeg ikke kunne sove, før langt ud på natten/morgen. Derfra, gik det så over i at jeg havde brug for ualmindelig meget søvn – hvilket er lige så invaliderende. Jeg har så igennem et stykke tid, trukken min senge tid til omkring kl. 02.00-04.00 om natten. Hvilket ville være uholdbart på det almindelige arbejdsmarked, men ikke urealistisk i mit.

Jeg bruger aften/ nattetimerne på mine fridage, til alene tid. Ser film jeg har optaget eller ” kontor arbejde.” Der kommer ingen og hiver mig ud af mit univers kl. sent. Det nyder jeg og er begyndt at værdsætte.

André er kommet hjem på en forlænget weekend. Vi har ellers lavet hans weekender om fra at være fra fredag til søndag, til lørdag til tirsdag. Havde dårlig samvittighed over at arbejde når han var hjemme. Mine 2 første fridage er mandag og tirsdag – hvilket betyder mere tid sammen med ham.

Michelle kom herhjem her til aften, og var her i ca. 4 timer. Det var rigtig hyggeligt. Vi så lidt fjernsyn, talte om løs og fast, og jeg farvede hendes hår. Skal måske være sammen med hende i morgen. Det kommer lidt an på hvornår futte holder fyraften pga. velstand; -))

Kan mærke at jeg har været meget på i dag, så nu smutter jeg.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lige om snart er publiceret 03/06-2011 03:08 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.