En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Jesters dagbog 11-06 - Benene er oppe idag, hviler dem..skal være klar til tirsdag, så jeg igen kan bevæge mig. min indre fjeder skal nok få mig op på fuld styrke igen engang..føler mig nede for tiden..verden på mine skuldre, og ingen varme. hun siger hun har fundet en anden at skrive med, og venskab er iorden nu..hvorfor samler jeg dem op..kan ikke samle mig selv op..hun sagde hun var forelsket i mig...godt der forhåbentlig er væk nu..ville ønske jeg var et andet sted...kan ikke holde på tiden..de bedste minutter forsvinder så hurtigt, og erstattes altid af intetheden..

Fik et kort idag...tak for opmærksomheden ved konfirmationen..forstår ikke alle den slags traditionelle ting..eller den måde hun vises på, på kortet...den lille pige, jeg spillede uno med..underholdte..som altid smilte når jeg var der..skal nok være klar til at lægge stilen og tage masken på tirsdag...er sjovt..jeg kan godt fornemme hvem der kan "lide" mig..og hvem der ikke kan...og dem der spørger, gør mig til løgner..

skrev en kærligheds sang..og indspillede den..også er jeg på vej med en sang for dem ingen lytter til..the unsong, the unloved, the unseen...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hvile dag er publiceret 11/06-2011 23:23 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.