Et knus eller to fra Fætter Højben

Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Reddet på målstregen... igen. Hvor jeg dog føler mig uforskammet heldig lige nu, og endnu engang er jeg ramt af den meget, meget pludselige forventningens glæde.

Det hele startede med, jeg var i Dubai i tre måneder og udsigten til at komme ind og se Terrence Malicks seneste film, The Tree of Life var forsvindende lille. Ja, den var faktisk ikke eksisterende. Men mirakler finder sted i denne verden, og det vil jeg forsøge at bevise med dette dagbog-indlæg. Det første mirakel fandt sted, da jeg helt tilfældigt fandt ud af, The Tree of Life havde fået udvidet spilletid i BioCity Odense, lige den weekend, hvor jeg faktisk befandt mig i Odense (jeg bor i provins-Sønderjylland med alt for dårlige biografforhold for en filmentusiast som mig). Og hvilken filmoplevelse!

Det ovennævnte skete for nogle uger siden. Men miraklet er sket igen. Som meget stor fan af Hayao Miyazaki, den mesterlige japanske animeinstruktør, var det med yderst stor skuffelse jeg måtte indse, jeg ikke ville få muligheden for at komme ind og se Nausicaä fra Vindens Dal på det store lærred. I efteråret var jeg inde og se Prinsesse Mononoke i Øst for Paradis og nu har Lykkens Gudinde, Fætter Højbens gode ven, kastet sit blik over mig endnu engang, da en kammerat idag har inviteret mig med på en tur til Århus, hvor vi blandt andet skal på Aros og lidt andet, men først og fremmest glæder jeg mig til at komme ind og se Nausicaä fra Vindens Dal i Øst for Paradis. Og forhåbentlig har den en plakat fra filmen til salg.

Afsluttende vil jeg bare håbe, alt mit held ikke er blevet opbrugt for at kunne se de to film, og at der er noget tilbage til når jeg skal flytte og søge ind på studie her i sommer.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et knus eller to fra Fætter Højben er publiceret 27/06-2011 22:05 af Anders Alnor Lassen (neran).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.