Sensitiv..

Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Udlejerparret.. De må simpelthen have nogle navne jeg kan bruge her.. Damen bliver til Hustruen fremover, og manden bliver betegnet som Husbonden..

Jeg spiste hos dem i går aftes, super hyggeligt og virkelig en redning, når jeg nu ikke ligefrem kunne prale af at have styr på tingene nede hos mig selv..

Derfor er jeg så opsat på at få styr på det hurtigst muligt, i det lille køkken.. Der skal bare gøres rent i morgen!! Først UD med al det der står der i forvejen - tror de har glemt det service der står i skabene dernede..

Tror min strategi er at tømme et skab af gangen.. Ud med gammelt avispapir, så gøre rent og så ind med mine ting.. Et skab af gangen.. Det frigiver en kasse til det service de vel antageligt i al fald ikke vil smide ud? Og frigiver et skab mere så jeg kan få flere ting ind i skabe, og flere kasser ud, så der bliver lidt mere styr på det..

Når køkkenet er på plads, mangler kun stuen og soveværelset.. Stuen kræver at jeg samler den reol jeg er gået død over.. Soveværelset kræver kun, at jeg tager stilling til hvilke hylder tøjet skal ligge på, i hvilken orden. Lige nu er det hele bare kastet ind og der er mere hvor det kommer fra. Jeg er ligeglad. Ordenen kommer, når jeg orker det.. Indtil da har jeg kun mig selv at blive irriteret på, for den uorden der måtte være.

GC har lige spurgt til hvad det er jeg sidder og skriver sådan på.. Jeg svarede ærligt.. Han syntes det var sejt at jeg skrev dagbog og var overrasket over at jeg havde gjort det så længe som det nu engang er tilfældet.. Fem år vel snart..? Tiden flyver!

Han mente jeg skulle skrive noget pænt om ham, så det gør jeg.. I dag har været en fantastisk dag, vi har lavet det rene og skære ingenting.. Nu ser vi så film, og jeg er så træt at jeg seriøst overvejer at hoppe til køjs.. Han vil op kl syv i morgen - det er helt fint - jeg har bare lige brug for en halv times tid mere til at vågne, stå op, komme i tøjet, børste tænder og lige klaske noget vand i hovedet.. Og projekt flytte ud hjælpes særdeles godt på vej af god nattesøvn, så håber at kunne sove igennem..

Mit spisning går okay.. Det var rart at spise hos Husbonden og Hustruen. De er en af de familier hvor man laver masser af fis, det var hel rart.. Det var hårdt samtidig, og jeg blev mega træt.. Mest fordi jeg blev overvældet af den der følelse af, at man bare er det helt rigtige sted.. Trygt og godt, med folk der bekymrer sig oprigtigt.. Uden at det bliver for meget.. Der var ingen der kiggede underligt da jeg kun spiste halvt så meget fyld i mine tortillas i går, som de andre gjorde - spiste til gengæld to, så det gjorde det op for det tror jeg.. Og gnaskede lidt nachos for resten.. Havde glemt hvor meget man kan proppe sådan en pandekage..

Kunne mærke roen igen i morges.. Dødtræt på luftmadrassen, stod op og tissede kl fem, og gik ind og puttede videre.. Overvejede at stå op flere gange i løbet af morgenen, men faldt i søvn igen alligevel.. Hver gang jeg ville gribe efter telefonen og læse lidt, bestemte jeg mig for at jeg alligevel var for træt, og faldt semi i søvn.. Der er rolige lyde derude.. En fjern flyver op og ned.. En hest der tager sig en vrinsker på folden.. En tunet knallert ude på vejen.. Vækkeuret måtte kæmpe sin kamp, da klokken blev otte..

Tog mit første bad derude.. Sjoskede gennem det hele som Gud nu har skabt mig, uden at blive forstyrret.. Tændte den musik jeg havde lyst til, skruede OP, sang med.. Uden klager, uden formaninger.. Fandt min hårbørste og lidt creme i en papkasse, fik pakket et pose ud ude på badeværelset og nussede lidt rundt inden jeg tog afsted..

Købte et par Diesel-jeans dengang jeg boede i Haderslev.. Det var lige til slut hvor jeg havde leveret et godt resultat til en eksamen, og en ekspedient bildte mig ind, at de her jeans var da lige mig! Jeg har aldrig rigtig kunne få hverken mås eller lår ned i dem.. Nu sidder de kun nogenlunde til, på ingen måde stramt, som nogle af mine andre bukser.. De blev til arbejdsbukser for en dag.. Sådan går det, når det gamle tøj ligger øverst i bunkerne..

GC begyndte at snakke aftensmad for en times tid siden.. Ikke fordi han var sulten, men fordi man vel burde.. Tjo tja, næh.. Jeg er ikke sulten.. Hyggede mig med chips og dip tidligere, så føler ikke jeg har et behov.. Vil hellere vente til jeg kommer hjem til mit eget.. Så kan jeg selv vælge - ikke fordi der er et udvalg, men fordi det er mit eget foder.. Han blev helt pressende med hensyn til mad, da jeg indså at jeg kun lavede mad til ham, og ikke til mig.. Jeg var lige ved at blive vred.. Jeg skal nok selv spise når jeg er sulten og har lyst..

Tror det er medvirkende stress symptom, at folk på en eller anden måde tager for mange beslutninger på mine vegne.. De gamle gjorde det.. Nu gør han det.. Og jeg kan se til og mærke blodtrykket stige.. Om fem min er jeg nok ligeglad igen.. Hvorfor kommer sensitiviteten sådan i bølger?

Dybt suk og gab..

Jeg er træt.. Vil strække mig ud i sofaen og se noget film med ydersiden af øjenlågene..
Mmm.. Råhygge.. Det er rart at være tilbage igen..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sensitiv.. er publiceret 01/07-2011 23:10 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.