12 år siden

Mandag... gaaab

Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 14 dage siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Jeg er nok drukket to eller tre kande kaffe. Men det har der åbenbart skulle til at vække mig ordentlig i dag, og få hjernen i gang. Godt der har været meget stille på kontoret i dag, de få der er her bruger enten tiden på at surfe, rydde op på deres skrivebord. Jeg har kun set et par stykker fra mit team være aktive – men de fik også en ny server i sidste uge, og den er som nyt legetøj for dem. Jeg ser så meget frem til fredag og starten på ferien. Eneste rigtig produktive indsats i dag, i hvertfald indtil videre, har været at forbedre min tid i mahjong.

Stod op kvart over fem i morges som altid. Men dynen var usædvanlig tung, og det var både en kamp at komme op og bagefter komme i omdrejninger. Det er nu min egen skyld, hmm, eller måske nærmere Marias. Hun kom forbi i går aftes, da tvillingerne var lagt i seng og hun kørte først hjem ved to-tiden.

Det samme som fredag… nå ja, og som lørdag aften. Fredag havde vi aftalt, at hun skulle komme ved otte tiden, og hun bankede på døren lige på slaget.

Jeg indrømmer gerne, at jeg hele eftermiddagen havde sommerfugle i maven. Mens tvillingerne susede rundt i haven på deres plastic traktorer, var jeg rengøringstornado indenfor og fik støvsuget og vasket gulvene, efter at have samlet et par tons børnelegetøj der var spredt over det meste af huset. Fik lavet en masse ting, jeg ellers havde udsat for at holde nervøsiteten i ro.

Heldigvis var tvillingerne trætte efter de havde været i bad, og de faldt i søvn næsten med det samme. Gid det var sådan hver aften. Så jeg havde god tid til at gøre grillen og maden klar.

Nå, men klokken otte stod hun altså på trappen, og så fantastisk ud i en blå sommerkjole – men hun havde sgu også set fantastisk ud, om hun så havde haft et nissekostume på. Det blev en skøn og fantastisk aften, så skøn at vi aftalte, at gentage succesen lørdag.

Lørdagen startede med, at tvillingerne og jeg tog over ved Hans om formiddagen – Jeg havde lovet at hjælpe med at flytte nogle hø baller, der var blev kørt hjem i hast værk i sidste uge, da det truede med regn. Drengene var helt vilde, da den ene kom op i en traktor til Hans og den anden kørte med mig. Det er sjovt at se hvor fascinerede de er af store maskiner; lastbiler og traktorer – alt er ”brum brum”. Da vi var færdige med flytte hø, inviterede Hans på frokost. Marie havde lavet det helt store kold bord – tvillingerne spiste til den store guld medalje. Hans spurgte selvfølgelig om hvordan det gik med mine byggeplaner, men jeg måtte helt ærligt svare, at det havde jeg tænkt mere over. Jeg kunne se på Maries smil, at hun havde gættet der var noget andet i mine tanker. Men jeg var egentlig ikke overrasket, for hun havde flere gange udvist en fantastisk intuition – men det har kvinder jo som regel. Men det var nok tydeligt for hende, at jeg bare talte minutter til Maria kom igen.

Da vi kom hjem fik drengene deres middagslur, og bagefter hjalp de med at bage boller. Det gik rigtig fint, bortset fra de synes det var mega sjovt at klappe dem flade som pandekager, i stedet for at lave dem som bolde. Så snakkede de med ungerne via web cam – Nøj, hvor havde de fået sol. Jeg havde lidt svært ved at bedømme hvem der savnede hvem mest, om det var de to små eller de to store. For de er i bare så glade for hinanden.

Selv om der havde været fuld gang i dem hele dagen, var de bare ikke til at få til at sove lørdag aften – De var kun lige faldet i søvn, da Maria bankede på døren… Endelig. Tiden fløj af sted igen den aften, og jeg kunne godt mærke, at jeg var lidt øv, da hun kørte hjem. Men sådan måtte det jo være.

I går havde vi en slap af dag i haven, og da drengene sov til middag, tog jeg også lige en morfar. Jeg havde snakket med Maria om formiddagen, og vi aftalte at hun skulle komme igen om aftenen. Hun ville tage kinesisk med, hvilket jeg var helt med på. Så jeg tænkte, at jeg hellere må tage en lur, hvis det igen ville blive sent. Og det blev det selvfølgelig.

Det kan godt være, at det vi har gang i er temmelig dumt og sikkert ender galt. Og så kan alle jo sige, ”hvad sagde vi”. Indtil videre følger jeg bare C’s råd, og tager en dag af gangen. Jeg har kun sms’et med Maria i dag, og vi har ikke lavet nogen aftale for i aften – så der må være en chance for at komme tidligt i seng, og få hvilet ud.

Nu vil jeg hente tvillingerne og se om jeg kan være lidt produktiv der hjemme. Her har jeg i hvertfald ikke været det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mandag... gaaab er publiceret 11/07-2011 16:20 af JetLi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.