12 år siden

Så fik jeg hilst på Falck for første gang

if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 29 dage siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
savføre
Peter
10 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 29 dage siden
Det har længe været meningen at jeg og kæresten skulle i en klatrepark i skoven. Vejret havde intilvidere været for dårligt, men i dag skulle det være. Vi kom af sted, blev instrueret og kom igang med introbanen, da mit højre knæ gik af led ved en forhindring og låste benet og mig i en meget underlig stilling. Det store problem var at hvis jeg gjorde ret meget med benet, så gik det i kramper - imens det var gået af led. Det gør pænt nas kan jeg fortælle. Så hellere almindelige kramper. Før har jeg selv fået knæet på plads, men muligvis på grund af at jeg var højt oppe og midt på en forhindring, var det svært om ikke umuligt. Så der blev ringet efter Falck og de kom også.. jeg vil gætte på en 40 minutter efter opkaldet, hvor det efterhånden værkede i resten af kroppen, af at forsøge at sidde på en måde der ikke udløste flere krampeanfald.

Faktisk var jeg lidt i tvivl om hvad de kunne hjælpe mig med - jeg skulle ikke have NOGEN til at røre mit ben eller forsøge at flytte mig. De er trods alt "kun" almindelige mennesker - så (ikke) kan hjælpe med omtrent det samme som alle de andre også meget venlige mennesker der stod og spurgte hvad de kunne gøre for mig. Svaret var i store træk ingen ting - muligvis skulle jeg have bedt dem om at stoppe med at komme med forslag som "en kop vand" ect. da det var træls. Min kæreste fik lov til at hjælpe lidt med at støtte mit ben. Men han havde det heller ikke godt med at blive tvunget til at stå stille i samme position hele tiden. Og jeg snappede af ham pga. smerterne.

Da redderne så kommer, forgår det mere omkring mig, end med mig. Lidt træls at den ene redder tager fat i mit ben ret hurtigt - på trods af at jeg beder ham om at lade være. Derved får han det til at gå i krampe og bare tanken lige nu får det til at gippe i mig. Det gør altså NAS!!
Nå, men jeg vil meget gerne styre selv - og tror egentlig også at jeg er bedre til at hjælpe mig end de er. Så jeg beder om min bedste idé - noget smertestillende. De nævner lattergas og JUHUU for det.
Da mit ben allerede er i kramper, så synes jeg at det tager sin tid før de får det hentet. Det første de beder mig om er at holde masken selv. Men jeg har ikke nogen hænder ledige - den ene forsøger at støtte mit ben, men anden bruger jeg til at holde balancen og stillingen - for ikke at forværre det. I starten sidder masken ikke ordentligt - men da den gør og det rigtig begynder at hjælpe og snurre rundt for mig, slapper benet af - ikke flere kramper og knæskallen kommer på plads som ingen ting.

Hvor pokker kan jeg investere i lattergas til hjemmebrug? Det skal ligge lige ved siden af mine panodiler og mit plaster til en anden gang. SUPER effektivt. Love it.
Har dog et lidt had/kærlighedsforhold til de reddere. De kom med løsningen - men også med lidt for meget business-attitude som satte gang i de kramper jeg indtil da næsten havde holdt i skak.
LYT dog til folk - det er MIT ben.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så fik jeg hilst på Falck for første gang er publiceret 31/07-2011 19:17 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.