12 år siden

samling på tropperne

Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
13 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
9 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
1 år, 11 måneder siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
7 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Så er atter samling på tropperne. De store kom (endelig) hjem i går, og det var den helt store genforening med tvillingerne - dejligt at se deres glæde for hinanden... T'erne drønede rundt og grinede og skreg af begejstring - så hen og kramme deres større søskende, hvor efter de løb en rundte mere. Deres begejstring ville slet ingen ende tage. Jeg blir aldrig træt af se de fire lege sammen, det er så rørende at se de stores omsorg for de små... og de smås uendelig fascination af de store. Det er da bare så livsbekræftende som noget kan være.

Det er rigtig dejligt at have dem hjemme igen. Det er så om der er noget der "falder på plads", når jeg har dem tæt på igen. Det er selvfølgelig noget pjat, for de har jo været i gode hænder den sidste måneds tid, og de har hygget med deres mor og papfar - men jeg har det alligevel bedre, nu hvor de er kommet hjem.

Da vi kom hjem var der selvfølgelig masser af gaver til tvillingerne... så jeg kunne varmet lasagnen i nogenlunde fred og ro i mens de legede med gaverne. Den megen tumult fik selvfølgelig tvillingerne til at falde hurtigt i søvn, så jeg så en film sammen med de store, mens vi snakkede om alt hvad de havde oplevet.

Lige nu sover tvillingerne til middag og de store er ude ved hestene sammen med nogle af deres klasse kammerater. Det er godt nok begyndt at regne, med de har taget dem ind i stalden, og så var planen vidst at de skulle have den helt store tur. Jeg har fået sat en chokoladekage i ovnen og dej til gulerodboller, der er ved at hæve. Så kan de få det, når de kommer sultne ind, og gør klar til at rasere mit køleskab.

Det er nu rart lige at komme holde dem i køkkenet en halv times tid, både for hyggens skyld, men også for at lære deres venner lidt at kende. Det er tit jeg bare skal træde lidt i baggrunden, som at stå ved køkkenvasken eller noget lignende, så snakker de løs om alt og alle uden at tænke på at jeg er der. Det er ret tit underholdende at høre hvad der foregår eller hvad de har lavet i en weekend.

Skrev lidt med Maria morges - Hun havde lige lyst til at komme forbi i går aftes, men var godt klar over til ville være upassende, men hvornår vi så kunne ses? Godt spørgsmål, som jeg ikke lige kunne svare på.

Det var nu skønt at få hende hjem i fredags. Jeg sendte godt nok mange kærlige tanker til J og C, for at de ville tage tvillingerne endnu en gang, så jeg i fred og ro kunne hente Maria i lufthavnen og vi bare kunne tage direkte hjem. Manner hvor så hun bare fantastisk ud!! Hun var selvfølgelig blevet total brun, så det var total vaaauww at se hende i en lys sommerkjole og et kæmpe smil. Jeg må indrømme, jeg blev lidt forlegen da hun bare kastede sig om halsen på mig og kyssede løs foran veninderne. Det havde jeg ikke lige forventet. Men da jeg nævnte det for hende i bilen på vejen hjem, grinede hun bare af mig, og spurgte om jeg var genert anlagt? Nu havde hun set på veninderne, der havde fjollet rundt med alle mulige og umulige fyre, så måtte de også se på, at hun kyssede på hendes. Jeg hørte ikke resten af hvad hun sagde, for jeg kunne ikke lade være med at smile for mig selv og tænke, aha så jeg er altså hendes fyr... Det er nok bare mig der tænker alt for meget tingene - det vil i hvertfald ikke være første gang.

Under alle omstændigheder havde vi en pragtfuld aften, jeg lavede mad, mens Maria lånte min vaskemaskine og også selv hoppede under bruseren efter rejsen.. og så storhyggede vi bare hele aftenen.

Lørdag tog vi ind til hendes lejlighed, da hun insisterede på at lave mad til mig for en gangs skyld. Så for første gang jeg så hendes hjem; en stor to værelses lejlighed. Det var sjovt at se hvordan hun havde indrettet sig - meget smagfuldt fantisk - og heldigvis ikke overdrevet lyserødt. Det der overraskede mig mest var et billede af os på begge der stod på hendes natbord. Der gik lidt inden jeg kom i tanke om, at det måtte være fra den aften vi kørte hjem fra København og kørte en omvej til Nordfyn for at bade.... der morede vi os med at tage billeder af hinanden og sammen. Jeg må ha set spørgenede ud, hvor da hun så jeg stod med billedet, sagde hun sødt, at når jeg nu ikke puttede med hende hver aften, så måtte mit billede jo gøre det. Det er vidst ikke kun mig der er lidt forelsket? og er lidt tosse naiv romantisk...

Ups, jeg har været så længe om at skrive at heste folket er på vej ind - jeg må i gang med den varme kakao.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget samling på tropperne er publiceret 08/08-2011 14:27 af JetLi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.