Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 14 dage siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
No name girl
8 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Jeg er vild med det her sted!

Der er ingen slem censur på det der bliver skrevet - jeg har i hvert fald ikke oplevet noget endnu, selvom jeg har skrevet alt hvad jeg har haft på hjertet gennem tiden.. Som snart er lang tid efterhånden..

Tvitter flirter stadig på livet løs, og "vi" har taget skridtet og er gået fra facebook til sms.. Hel rart.. Det er virkelig hyggeligt, og han er godt nok sød! Min plan om at der lige skulle gå lidt tid, er blevet væltet fuldstændigt af pinden, men hvad kan man gøre, når mavefornemmelsen tager over og det føles rigtigt?

Ikke en dyt...!

Peter Gade giver den for vildt gas i HS ved VM lige nu.. Jeg siger ikke normalt noget når jeg ser sport, men lige i dag går det da godt helt over storsejlet..!
Havde jeg ikke lige lakeret negle til festen i morgen, var de blevet bidt af under den her kamp!

Håret er vasket, og føntørret og krøllet en smule op, med creme og hårlak.. Skulle lige prøve den matchende læbestift.. Bliver i helt godt humør, det ser bare knaldhamrende godt ud altså..! Tvitter mente at mit outfit til vores middag i byen skulle være det samme som det i morgen.. Jeg har lyst til det.. At være urimeligt lækker den dag vi skal ud, selvom han ikke mener jeg kan være smukkere - på trods af at han fortrinsvis har set mig i badmintonoutfit, total kogt, krebserød i hovedet..?

Jeg tror håret skal sættes, neglene skal files, fusserne skal i et par stiletter og jeg skal i en kjole man IKKE kan spille badminton i..!

Strø-tanke.. Hvad i al verden sker der lige for, at jeg har nogen kørende med min udlejers kammerats søn???????? Hvad er sandsynligheden lige for det?? Jeg mødte ham - ehm - for 8 dage siden???????

Nå, men han er altså sød, og jeg nyder det..

Og det gode er, at jeg kan blive ved og ved og ved - med at glæde mig over det her, og der er ingen i hele verden der kan forhindre mig i at dele glæden.. Det er rart.. Jeg kan hade Teak alt det jeg vil - og være lige så lang tid om det jeg vil, for det er nu engang mit liv, og selvom jeg deler det, jamen så foregår alting i mit tempo..

Tingene sker.. Ud af det blå..?

Jeg fatter ikke hvor Tvitter lige kom fra.. Jeg ved ikke hvad han ser i mig, men det virker oprigtigt og sødt.. Jeg er lidt høj på det.. Lige nu går snakken på bamser.. Hvad sker der for at jeg, 25 år gammel sidder og fniser over en snak om bamser??

Jeg morer mig kosteligt.. Jeg har det fantastisk.. Løbeturen i dag gik godt, omend jeg var lige ved at give op, fordi jeg kedede mig.. Nåede aldrig at lave en ny rute.. Kan være det er det der er humlen, at jeg i virkeligheden begynder at kede mig på ruten.. Hmm.. Det må afprøves i praksis.. Er glad for at jeg kom afsted dog.. Kroppen har det godt, efter sådan en tur.. Også selvom den kun er fire km..

Mmm.. Vil sætte noget larmende høj musik på, og valse i seng mens jeg skråler med på numrene og kaster med håret..

Yeah baby!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Censur...! er publiceret 12/08-2011 23:15 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.