Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Ja...det tog så nogle år, men nu er det slut - definitivt..

Efter at have taget et par gode snakke med Sangerinden og B de sidste par dage, har jeg taget en beslutning. Jeg melder mig ud af tøselogen. Den jeg har været med i i ca. 8 år, og som jeg har haft super mange fede oplevelser med.

Det har været længe undervejs, men Jydepigens sidste stunt er helt klart dødsstødet. Vores møder bliver ikke prioriteret mere, og jeg bliver skuffet hele tiden.

Så i går satte jeg mig ned og skrev et par mails. Først til Jydepigen, hvor jeg beskrev meget udførligt, hvorfor jeg var blevet så såret over hendes behandling af mig, bagefter til logen, hvor jeg skriver at det ikke længere lever op til mine forventninger, og det er mere negativt en positivt for mig, og så ringede jeg til Anne og vi fik os en rigtig god snak om det hele + en masse andet.

Aaaaaahh....det lettede skisme! Ikke mere bekymringer om hvorfor folk ikke kan finde ud af at prioritere, ikke flere forventninger, der skete ikke bliver mødt - og bedst af alt... Jeg bestemmer selv hvornår jeg gider at se på Jydepigen! Og så tager hun i øvrigt til udlandet igen snart - i et helt eller halvt år... Skøønt... Fortsættelse følger...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Slut prut finale er publiceret 19/08-2011 13:18 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.