12 år siden

Champagnedrømme

de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Anden Aktør er ligesom blevet omdrejningspunktet for alt det trælse på en dag.

Mine konsulenttimer på undervisningsforløbet står for det positive. Det er så fedt at føle at man hjælper de studerende, når man kan mærke, at de lærer noget, og at de rykker sig. Så fedt, når man kan give virkelig kvalificeret og brugbar feedback på deres idéer. (men også, når man kan mærke, at man selv er sprængfyldt med innovative idéer og kække forretningsmodeller)

Efter Anden Aktør helvedet kom jeg tilbage til dem, for at stå til rådighed og hjælpe dem hvis der lige var et par hurdler her på falderebet. Der er grand finale i morgen og champagneglassene er fundet frem. De var helt overtrætte og gakkede helt ud i alle mulige fucked up koncepter, på den sjove måde. De er sgu skide søde de fleste af dem. Selv ingeniør-dementoren er blødt op her på det sidste. Glæder mig til at sætte punktum med manér i morgen og feste ordentligt igennem:)

Angående hende S, der pitchede mig til det der fede job, så snakkede jeg med hende i dag. Hun havde endnu ikke fået respons, men havde snakket med én fra firmaet i går, som havde sagt at jeg lød lovende. Problemet er, at en anden af vores kollegaer er blevet sur over, at hun ikke havde pitchet ham til jobbet. Jeg sagde, at hun måtte selv styre, hvem af os hun ville anbefale. Jeg ser det på den måde, at vi er to vidt forskellige profiler, og valget selvfølgelig i sidste ende er op til virksomheden. De skal have den profil, som bedst passer til jobbet. Umiddelbart virker det som om hun synes, at jeg bedst passer til jobbet, sådan både på kompetencer og personlighed. Ham den anden kan jeg godt lide som person, men i faglige sammenhænge er han både lidt usikker og lidt en krakiler - aner ikke om hun har samme opfattelse.

Men fuck, gi mig nu det job!!!!! Jeg trænger sådan til virkelig at blive udfordret. Det her forløb har givet mig så meget blod på tanden. Jeg har drømt om det hele natten, vågnede kl 5 i morges og kunne ikke sove mere.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Champagnedrømme er publiceret 25/08-2011 20:31 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.