Det blev morgen søndag eftermiddag..

Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Sikken bytur i går!

Sikken fyr!

Der var fællesspisning hos en af de andre fra holdet, og det gik vældigt.. Videre i byen - han mødte sin kammerat som slæbte ham med sig for at få snakket med søsteren - Boris' søster.. Så han gik.. Indrømmet, det huede mig ikke ligefrem, eftersom jeg var taget ud for at have en hyggelig aften med ham.. Skod!

Han spurgte ind til hvordan jeg ville have det med at han måske flirtede med andre i byen - ikke fordi han ikke vidste hvor grænsen gik, men fordi at han før havde haft en dame der mildest talt slog ham ihjel bare han kiggede efter noget andet.. Han fik det til at lyde meget værre end det viste sig han mente..

Jeg fortalte at jeg forestillede mig det værste (sådan er jeg) - ham siddende smånussende med en eller anden, småkyssende måske - og fortalte ærligt, at jeg sandsynligvis ville få ondt i hjertet over det, og fordufte - uden at sige farvel, fordi jeg ikke gider lave drama, hvis han hygger sig uden at det betyder noget.. Selvfølgelig var det slet ikke den scene han havde tænkt - han havde nu bare tænkt sig, at danse og snakke med dem der nu kom forbi.. Den fik han en krammer på..

Kammeraten hev i ham, ville have ham med videre til søsteren.. Han trak mig helt tæt til sig og fik fyret en hurtig replik af.. Jeg kan ikke huske det hele ordret, udover ordene midt i sætningen..

"Jeg elsker dig"..

Bum, så kom det igen..!
Man skal høre sandheden fra børn og fulde folk..?

Det var enormt ambivalent at give slip på ham bagefter..

Glad i låget, beskriver vist bedst følelsen..

Jeg hyggede mig sammen med de andre, indtil han kom tilbage, tre kvarters tid senere.. I mellemtiden nåede jeg at snakke lidt med hans bror om det drama der nu engang er mellem ham og hans søster.. Og nåede at snakke med de andre, danse lidt i mine flade sko, blive semi-forulempet af en udlænding der ikke mente han kunne lade mig være..

Der blev kysset og krammet og tja - varmet op! På dansegulvet, udenfor dansegulvet, i baren.. Øjs, det må have været rimelig nederen at glo på, men jeg nød det.. Indrømmet!! Jeg nød det!!

Vi blev enige om at det var smart så småt at tage hjem.. Der blev tjekket togtider, og futten kørte en times tid senere.. Ingen problem der - hans kammerat dukkede op, og så forsvandt Boris.. Lidt nederen længe, men der viste sig at være en grund..

Hans søster var dukket op samme sted som os, og havde mødt kammeraten, de er åbenbart ekskærester.. Men følelser i klemme, efter alt at dømme - for hans hænder var all over hende, og hun lod ham gøre det, på trods af at hendes kæreste lå derhjemme og sov efter al sandsynlighed..

Boris reagerede ved at blive muggen på kammeraten.. Det kræver to til tango, forsøgte jeg at forklare ham.. Han kunne godt se det, men var alligevel blevet sur på kammeraten.. Han havde vist knaldet hånden i et bord, og var groft utilfreds med at bordet ikke havde fået ondt..!

Brokkede mig over at han kom og slæbte mig med hjem, i mindre glad tilstand.. Fik ham snakket i godt humør igen, og fik nogle seriøse kys på vejen til Nørreport..

Vi kom hjem.. Halvanden times sex, som lige øgede standarden for hans formåen betragteligt.. Huhadada!! Og i "morges" da vi vågnede, lige endnu en hurtig tur..

Sov på ham i nat.. Hele natten.. På hans bryst eller hans arm.. Mmm..!

Hans bror ringede og vækkede os.. De skulle afsted på arbejde.. Op med os i en fart, over til toget og afsted..

Jeg føler mig heldig, priviligeret og oprigtig holdt af..

Sidder hjemme, på min sofa..
I hans t-shirt..
Elsker duften..

Også sulten, så har taget noget ud af fryseren.. Chorizo-gryde.. Mmm.. Ris og hvidløgsflutes til, og så er den søndagsmiddag reddet..

Han sagde det helt seriøst, og det fløj ud af munden på ham.. Jeg ved ikke om han selv blev lidt overrasket, og om det ikke var meningen jeg skulle have hørt det, men det betyder mindre.. Uuuhh.. Det er dejligt...!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det blev morgen søndag eftermiddag.. er publiceret 09/10-2011 15:44 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.