10 år siden

Det var dig <3

Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
7 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
5 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
9 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
5 år siden
Stemme
Halina Abram...
4 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
7 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
8 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
4 år siden
Det var dig jeg altid kom og besøgte, jeg kedet mig aldrig, du var der altid med et godt grin, det var dig jeg altid kom til, når der var noget jeg ikke selv kunne klare, eller noget jeg ville snakke med en om, det var dig jeg kom til når jeg havde brug for råd om noget eller nogle, det var dig jeg knyttede mig 100% til, det var dig jeg grinede med, det var dig jeg snakkede med om alt, fortalte dig alt, du vidste alt om mig, du kendte mig næsten bedre end jeg selv gjorde.

Vi har alid hygget os og haft det sjovt, pludselig blev du svagere og svagere, jo mere jeg ku se du led jo mere ondt gjorde det på mig, men stærk var jeg, for du sagde "det var ikke noget, du var bare lidt syg, du ville komme hurtig igen" og jeg håbede selfølgelig på det. men pludselig var du der ikke, hvem skulle jeg så gå til når jeg havde brug for råd, hvem skulle jeg nu grine og have det sjovt med ?

Der gik langtid før jeg kom videre, men jeg fik åbnet mine øjne og set jeg har en dejlig familie som os er der der for en og som man altid kan ringe til eller tag hjem til som jeg gjorde med dig.

Du vil altid være nær mig, du er i mit hjerte en plads ingen kan erstate.

Jeg Vil Altid Savne dig Mormor

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det var dig <3 er publiceret 08/11-2011 21:54 af storm89.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.