Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Hvad er det der tænder det der omsorgsgen jeg har for den idiot?

For fanden!

Han sidder i sofaen og slår mave efter - argh - alt for mange dages kronisk samvær - han sover her sandsynligvis i nat..

Hvorfor flød bægeret over denne gang?

Tja.. Noget så latterligt som snak om den dame han ikke gav sit nr i lørdags, fordi han skulle ind til byen sammen med mig.. OG det faktum, at han lige dobbeltbookede sig på vores middagsaftale på lørdag.. Bum bummelum!! Hvad brokker jeg over - der bliver fikset på bil i næste uge, eller hvis jeg er heldig allerede i morgen.. Det er jeg nok ikke, men man har jo lov at håbe.. I næste uge har jeg ferie, så der kan jeg holde ham i ørene så han får noget lavet.. På MIN bil..

Kan mærke det frister at snakke med ham om det nu, men det virker også dumt, i forhold til ikke at presse ham.. Han har fri, og nu skal der bare slappes af.. Jeg burde knokle løs på eksamensspørgsmålene, men lige nu kræver min hjerne så lige at kunne læsse tanker af.. Lige om lidt fortsætter tankerne udi iso-standarder og lov-stof.. Jo mere i dybden man kommer med tingene, jo mere spændende bliver det.. Selv lovstof.. Hvor sygt lyder det ikke lige - men det passer?

Okay, indrømmet, Teak har taget sig ret godt af mig de sidste par dage, jeg har været rimelig syg.. Sov det meste af dagen væk oppe hos hans far i går, og fik kun lavet skræmmende få lektier.. Han fodrede mig med et par af hans mors migrænepiller, så kvikkede jeg ellers rimelig hurtigt op! Må knokle igennem et par timer mere her, inden jeg kan tillade mig at holde fri for i aften, men er inde i et godt flow lige nu, har fundet et godt sted i pensum, som kan besvare et af de lede spørgsmål.. Så nu kører det!

Quasi.. Det sjovt stadigvæk.. Jeg har fortalt ham alt om Teak - eller i hvert fald ved han at vi har tilbragt stort set hver eneste vågne time sammen - og sovet sammen - efter det med Boris stoppede.. Han er cool nok - klar på at der er knas i maskineriet, klar på at der skal slappes af.. Ikke noget rush.. Bare hygge.. Intet pres om noget som helst - det eneste der er aftalt er noget film, og det er endda en løs aftale.. Han virker ærlig og reel nok.. Det kan jeg umiddelbart godt lide, men nu skal tiden bare gå.. Helt stille og roligt.. Jeg har ikke så travlt, med andet end eksamen om to dage.. FØJ!!

Burde blive bedre til at gå til det skidt.. Hvor svært kan det lige være.. Helt ærligt!!??

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Snylteren.. er publiceret 09/11-2011 21:26 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.