12 år siden

Weekendsul

Dagen i dag
Salomon
9 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Jeg er ikke nogen party abe eller festens midtpunkt eller den alle sværmer omkring, men alligevel var fredagens radiograffest ret god. Faktisk så god at jeg var ked af at føle det som min pligt at tage hjem inden kl. 1 for også at kunne møde på arbejde kl. 10 dagen efter (eller samme dag - som man ser det).
Men jeg havde fået en passende mængde alkohol indenbords, så jeg vil ikkr sværge på at jeg var 100% appelsinfri da jeg mødte på arbejde. Men ikke værre end at jeg trods alt sagtens kunne passe arbejdet. Det der påvirkede mig mest var hverken tørst, fuldskab eller tømmermænd. Istedet var det mangel på søvn.
Jeg kunne faktisk lige så godt have blevet festen ud. Jeg sov nemlig overhovedet ikke om natten. Jeg har godt hørt at alkohol kan gøre at man sover dårligere, men det eneste jeg plejer at mærke til det er hvis jeg har fået en del mere og verden derfor spinner rundt omkring mig. Her var det nærmere min opfattelse at alle samtalerne med klassekammaraterne omkring bachelor og fremtidigt arbejde gjorde at mit hoved var fuld af bekymringer. Jeg er bag ud med bacheloren og har endnu ikke lavet nogen ansøgning, endsige sendt en om et job. Imens har jeg klassekammarater der har fået job allerede. jeg synes egentlig ikke at det er så sjovt. Jeg kan ikke finde ud af at sælge mig selv. Det er ikke fordi jeg ser mig selv som dårlig arbejdskraft - det lyder bare lidt sådan hvis jeg tvinges til at sige hvad jeg kan. Det er jo ikke det store. Jeg har jo ikke fået topkaraktererne i klassen og på det nærmeste sygehus ved de det. De har selv været med til at lære mig op. Jeg har heller ikke haft noget relevant studiejob. Jeg er som sagt heller ikke klassens populære og super sociale ener.
Hvordan sælger jeg lige det?
Jeg har lidt overvejet at jeg måske skal spille på at jeg ikke er som alle de andre. Altså variation?

Anyways - jeg sov ikke den nat og selv om jeg bad om at blive skrevet op til tidligt fri så kom jeg først fra arbejde kl. 17.45 - stadig uden søvn.

Da jeg kom hjem var kæresten som selv havde været i byen dagen før så dejlig at lave aftensmaden og sige at jeg bare kunne ligge mig i sengen og sove lidt indtil det var færdigt. SUPER!

Efter maden troede jeg at jeg skulle ligge mig til at sove igen - men egentlig så vi en film sammen og det var også hyggeligt. Langt om længe var det god nat og jeg har vist for en gang skyld sovet tungt. For min kæreste var oppe om natten og det bemærkede jeg overhovedet ikke.

Men det var 2 dage i træk uden træning og med ekstra meget guf.

Vægten siger 54.4 - altså 1 kg. op. Jeg trøster mig selv med at selv om jeg har spist overordentlig meget, så kan noget af det sikkert tilskrives mens.

Nå, anyways, til træning. Så jeg kan rette lidt op inden det for alvor bliver jul.

Ps. hvordan faen får jeg nået alt det jeg skal inden jul, uden at det går ud over min elskede træning?

Nåja, så var der det stærkt omdiskuterede billede. Jeg stillede op og billedet blev taget. Jeg fik et chok da jeg så det. Jeg ligner klassens tykke pige. Det går over min forstand at jeg kan veje 53/54 kg, mene at jeg har en slank mave og stadig ligne en på 70 kg (ikke at alle i den vægtklasse er tykke, men med min ringe højde ville de være det). Jeg synes ellers ikke at spejlbilledet er så slemt, men fotogen bliver jeg vist ALDRIG.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Weekendsul er publiceret 20/11-2011 13:25 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.