Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Fangede endelig min fars egen læge pr. telefon i går morges. Der var ingen slinger i valsen mht. hjemmebesøg. Hold op for en lettelse. Kom vist til at kalde ham for en skat.

Har siden talt med ældrecenteret, som kunne berette, at lægen mente det enten var en ”gammels mandsvorte” eller en godartet kræftknude. Uanset, så kan den fjernes ganske enkelt – hvilket jeg har insisteret på at den skal. Ældrecentret vil arbejde videre med, at det enten sker på sygehuset, eller ved hudlæge som har elevator. Jeg har selvfølgelig sagt ja til at følge ham.

Min læge (fra samme lægehus,) er ved at være op i årene. Han har været fantastik i forbindelse med mine depressioner, og jeg vil være ked af det den dag han går på pension. Overvejer at fortsætte ved min fars læge, for derefter skifte lægehus. Det er med læge, tandlæge og frisør, at man opbygger en tillid til disse, og søger tilbage dertil hvor man er tryg.

Jeg havde en kanon vagt i går. Claus og Futte mener, at jeg står i komplot med centralen. Det gælder bare om at være der, når man er på arbejde – forsvarer jeg mig med et smil.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endelig er publiceret 01/12-2011 15:08 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.