12 år siden

Ja ... nej ... ved ikke ... måske?

Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
23 dage siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
2 måneder, 6 dage siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
14 år siden
Kære Zoobraffe:)

Jeg vidste jeg skulle holde fingrene fra gaveræset! At jeg ville gøre det indviklet for mig selv!

I går pakkede jeg dem alle ind. Rettere sagt; jeg fumlede dem alle ind, mine evner udi kunstnerisk gaveindpakning dur vist ikke længere. Jeg må have forlagt dem sammen med så meget andet – for eksempel tapen. Den fandt jeg dog. Egentlig blev de ret pæne så jeg var tilfreds.

I dag betragtede jeg utilfreds mine politisk korrekte værker. Genbrugspapir, - bånd og -tilogfra-kort, hvornår blev jeg egentlig så hellig? Så huskede jeg at bare bedst kunne lide det sådan, da jeg købte det i torsdags. Pludseligt fortrød jeg indholdet i to af dem. Desuden blev jeg i tvivl om jeg kan tillade mig de ret store forskelle i pris.

Så jeg pakkede dem alle ud igen. Kylede en af dem hen ad køkkenbordet i arrigskab over mig selv. Den ramte opvasken fra i går og fik smør på sig. En skam jeg har samme bog i forvejen, for byttes det kan den ikke nu. Jeg tog en pille fra en af de mange glas i køkkenskuffen for at blive mig selv – altså den selv jeg åbenbart er i dag.

Da den virkede tog jeg ned i byen for at lede efter flere gaver. Andre. Kun Føtex og boghandleren havde åbent, da jeg nåede derned. Havde så skrækkeligt ond af mig selv, at jeg besluttede at købe en bog jeg har hørt om her på Fyldepennen. Jeg læste anmeldelser så sent som i aftes, men på grund af pillen havde jeg glemt forfatternavn såvel som titel og forlag. Jeg hader når det sker.

At det var noveller kunne jeg godt huske og at fornavnet var noget med M. Og det var en pige. Nå men den finder vi nok så, sagde den optimistiske ekspedient. Og med Google og min hukommelse, der kunne nikke en smule usikkert til hans opklarende spørgsmål, lykkedes det.

Dagens lyspunkt – næh for den havde de da ikke hjemme. Han sagde så, at han kunne have den til mig onsdag, men det var allerede lykkedes mig at komme alvorligt i tvivl om hvorvidt jeg skulle have ondt af mig selv og trøste mig med en bog eller bide tænderne sammen, så jeg sagde blot jeg ville tænke over det til i morgen.

Da jeg kom over i Føtex fandt jeg den billigbog, jeg først ville have købt i stedet for den der endte i smørret. Mit eget eksemplar fandt jeg fordi det lå på gulvet, og jeg distræt puttede den i min vogn i stedet for at sætte den tilbage på plads. Dette eksemplar havde flyttet plads på hylden under bestsellerne, men jeg er glad for at jeg fandt det. Jeg holder meget af den bog.

Siden jeg ikke købte en bog til mig selv i dag, tror jeg at jeg vil genlæse den i aften. Måske. Jeg gider ikke lave mad, jeg vil sikkert have fortrudt valget af ret inden jeg var færdig med at lave den. Og så have smidt maden væk, inden jeg fandt ud af, at jeg var sulten nok til at spise den …


Hilsen Zebraffe

PS. Har glemt hvad her skulle stå.

PPS. Jeg mener ;) i stedet for …

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ja ... nej ... ved ikke ... måske? er publiceret 11/12-2011 17:38 af Zebraffe.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.