Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Jeg havde min i søndags, og Claus og futte i dag. Det er underlig at tænke på, at nu er det nu lige om lidt. Dvs. engang i morgen formiddag. Der er lidt papir som skal på plads først. Og så! Da jeg bestilte den ”gamle” bil – var jeg på tidspunktet i den dybe face af min depression. Jeg var til stede fysisk, men ikke mentalt. Sælgeren har siden fortalt, at han var bekymret for mig. Heldigvis havde jeg min dejlige mand med som talerør. Det er nok også derfor, at jeg glæder mig mere til den nye, end den gamle. Jeg var frisk og fokuseret ved bestillingen.

De kørte ture i den ”gamle” er ca. 17 825. Dvs. at det kan man gange med to, da der er en afhentnings adr., samt distinktion. Oven kan man lægge 0,5 til, pga. flere adr. på turen. Dvs. at vi minimum har været på 44 562 adr. Dertil kommer en vis procentdel af forgæves ture, som ikke figurere, da der ikke er noget at registrere på taxameteren. Har regnet mig frem til, at vi minimum har været km. om jorden 7 gange. Det er ikke så lidt.

Claus vaskede den ellers effektiv den anden dag. Vinduet i føre siden var ikke helt lukket, og alt var vådt ved endt vask. Længe leve lædersæder! Har selv lavet samme nummer for år siden. Opdagede det først, da jeg stod udenfor vaskehalen og så ind. Tre gange øv. Bagved var 3 mænd, som ventede på deres tur. Blev enig med mig selv om, at de i hvert fald ikke skulle opdage min facade, og have et billigt grin. Så da vasken var færdig – gik jeg rank og stolt hen til min nyvaskede og skindene bil, og satte mig ind. Hmm…. Kørte rundt om hjørnet, så de ikke kunne se at jeg tørrede vinduerne af indvendig. Forsatte derefter hjem for at tørre bilen, samt skifte tøj fra inderst til yderst.

Jeg må hellere gå tidlig i seng i aften. Der venter en spændene dag i morgen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sidste vagt. er publiceret 13/12-2011 21:18 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.