Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 10 dage siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder, 26 dage siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Ja, det handler mit bachelorprojekt så om, og her til aften fik jeg taget mig sammen og lavet orden i alle artiklerne og fik tilmed gennemskuet hvordan officepakkens kildesystem virker, og efter lidt kampe fik jeg det til at lykkedes. Damn det smart!!!

Ikke noget med at der går kuk i kilderne til mit projekt, næh nej, og nye kilder skal bare skrives ind en enkelt gang i stedet for at man sidder og tygger sig igennem én kilde af gangen - for dælen det er smart altså!! Bliver i helt godt humør og får lyst til at gå igang - så det gjorde jeg!

..Og jeg har vel skrevet en kvart indledning eller noget i den stil, netop fordi at kilderne skulle skrives ind først, og dernæst skulle jeg så formulere noget tekst som kan dokumenteres (jep, hver eneste sætning har kildehenvisning). Det bliver et stort arbejde, men rapporten er sat op; skrifttype, afstande, margener, sprog, indholdfortegnelse og den automatiske litteraturliste! Smart smart smart! Det bliver en leg at lave opgave!

Skal til vejledermøde på onsdag, og jeg ser frem til det lige nu, må jeg indrømme! Har en klar idé til hvad min problemformulering kan lyde på, og så er det vel i grunden bare at gnaske sig derudaf!?

Teak er taget til samle-skab fest hos hans bedste kammerat. Jeg bliver hentet i morgen og fragtet til holdkamp - og hentet igen senere. Sweet! Jeg kan godt lide at have chauffør på. Julefrokosten bagefter - har nogenlunde (dvs. overhovedet ikke) styr på tøjet og de våde varer (man kan vel også handle ind en lørdag formiddag?).

Jeg er sat i dobbelt første. Første damesingle (og anden damesingle er rivalen! Yeah!!) og første damedouble sammen med en okay makker, som dog er lidt tung bagi, så jeg får min sag for, løbemæssigt. Er spændt på hvad benet siger til det. Må have de flade sko med i tilfælde af at det bliver for hårdt på høje hæle.

Uhh.. Det kører!!
Det har været en god dag i dag, har pjækket fra sort arbejde (ups!) fordi jeg sov længe (til kl tyve i tolv, hovsa!), fik hyggelig "morgenmad" med Teak og hund og arbejdet lidt på irriterende løse ender og lavet overblik over rapportens opsætning. Han tog afsted og jeg have lige et hurtigt ensomheds-anfald som dog hurtigt forsvandt. Jeg har set ikke mindre en to film og snart en tredjedel af Nissebanden i Grønland, som jeg har liggende på DVD. Det lækkert! Det grovhyggeligt!

Der er vasket tøj, og lige om lidt tager jeg mig angiveligt sammen til at sætte noget musik på og gå igang med at pudse de spejle der trænger, og gøre noget ved badeværelset som virkelig trænger.. Men det gør badeværelser altid?

Glædelig fredag..

Det bliver et BRAG af en weekend..!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gær på tanden.. er publiceret 16/12-2011 22:59 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.