12 år siden

De-fucking-cember

At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 23 dage siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Magter det ikke. Magter det virkelig ikke. Gave racet, og den opstillede julehygge. Julen bør handle om næste kærlighed, sku ikke nipse genstande i alle afstøbninger. Har været i rigtig julestemning en gang i år. Den varede få min. og skyldes uddelukkende duften fra en bod med brændte bændler, som var blevet placeret midt i Hundi-centeret.

Så må jeg erkende, at jeg i ny og næ, savner den tid hvor at jeg stadig troede på at julemanden eksisterede. Ordet "forbruger jul" for straks en helt anden betydning, når man finder ud af at det der skulle fremstå mest "Julet" bare er et reklame trick fra cola.

Har det i det helle taget ikke som om at det er December. Føler nu at næsten helle December er gået, uden at jeg overhovedet har bemærket det. Jeg har lavet (stor set) det samme ting som jeg plejer. Gået i skole i hverdagene, taget på i byen i weekenderne. Er for at være helt ærlig ved at være godt træt at det. Eller med andre ord: Er ved at være træt af mig selv. Jeg besidder tilsyneladende ligeså lidt selvkontrol som en hanhund i parrings sæsonen. Jeg lover hver gang mig selv at jeg ikke vil drikke. Indtil at kommer til at gå forbi baren. Den ene genstand føre til den anden. Jeg ender som sædvanligt med at vågne op på sofaen Søndag morgen, med udsende som en død kat, og "bedsteveninden" Panodil pillen liggende inden for rækkevidde.

Hvis der så minimum bare havde været en lille smugle sne. Så var man kommet i julestemning, og havde måske fået brudt nogle af de alt for rutinemæssige dage. Har godt nok hørt at der skulle komme sne i morgen. Problemet er bare at det er tøsne. Wannabi sne..

Forsat god jul til alle. Har fået sagt min mening for idag :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget De-fucking-cember er publiceret 20/12-2011 19:19 af MisBruun.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.