Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Hey dagbog, - det lykkes mig at knække en tand her op til jul..og den anden, som lige er blevet lavet..er dårlig..jeg kan mærke et mellemrum i den..imellem plastikken og tanden..desværre er jeg nok nød til at vente med at få den lavet til tirsdag.

Jeg er så træt..det er helt vildt..jeg har ellers sovet..men jeg vågnede mega træt..men du ved, uanset hvor nede jeg er..så giver jeg aldrig op..jeg vil gætte på, at man kunne sige..at min over jeg..er stærkest..

har skrevet med en deprimeret..jeg kan nok ikke gøre hende glad..kan ikke holde alle oppe, selv om jeg gerne ville..forsøger andre? er folk ikke ligeglade i dag? synes jeg har set nok der fortæller mig, at folk er ligeglade med andre..de fylder det hele hvor de går..de beder om julehjælp selv om de ikke er fattige..de forstår ikke at andre er lige så heldige som dem selv..de stjæler, voldtager, dræber..sparker døren ind hvor de vil ind..og taler dårligt til deres næste. - nogen ville sige, at kun religion kan rede os..Nej, - kun moral kan rede os..men den mangler..ingen har givet den videre..tilbage står folk med et koncept om en gud..som de hellige vil præde om, i den tro at det er nok at drikke af kilden...vær kilden..Gud er død..ansvaret er dit..ansvaret til moral..ikke for at opnå egen fordel..men et hvert lille tandhjul, kan ødelægge maskinenen mere og mere..eller prøve at gøre det bedre.

Jeg kan ikke ændre hjerne kemi, men jeg kan kun sige..spis sundt, og prøv at lade nat være nat, og dag være dag..selv er jeg træt..men jeg holder mig selv oppe med vilje.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 2 tænder er publiceret 25/12-2011 18:31 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.