10 år siden

KOL-ramt BMI med psykopatiske, bipolare træk

Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
7 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
3 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
8 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
8 år siden
Hej med jer!
vintergækken
8 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
7 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
9 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
4 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
6 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
5 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
7 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
6 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
5 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
7 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
8 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
8 år siden
Kedsomhedsdræber
Sean
10 måneder, 20 dage siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
9 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
4 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
5 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
9 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
7 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
4 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
8 måneder, 9 dage siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
5 år siden
Jeg har skrevet en bog
Anastasia
3 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
4 år siden
Kære Zoobraffe :)

I dag har jeg slappet af, inden morgendagens kamp for kalorier. Jeg er godt nok konstant mæt. Men det er hyggeligt at snakke indimellem alle retterne - jeg har efterhånden fået god træning i at følge en frokost-samtale uden at tale med mad i munden. Og jeg er rutineret i at stille spørgsmål på de rette tidspunkter, så min samtalepartner ikke viser hvilke typer af julemad vedkommendes mund er i gang med at fortære.

Siden det er noget tid siden, jeg sidst dyrkede "tag en slapper" kom jeg til at kede mig lidt. Desuden var jeg juleaften involveret i en ordveksling om hvilken personlighedsforstyrrelse, der engang blev kaldt psykopati. Så jeg surfede lidt rundt for at være helt sikker - og selvfølgelig har jeg da ret. Det er dyssocial ikke borderline - rart at vide det.

Der var en del tests på en af de sider jeg kom forbi. Som sagt kedede jeg mig. Jeg tog BMI-testen først, kunne lige så godt få det slemme overstået inden æderiet helt tager overhånd. 22,57 ... hmm ... der er altså stadig plads til en enkel mørbradbøf i champignon-flødesovs. Eller to, de smager så godt. Fra 38,15 til 22,57 på fire år er vel ret godt gået.

Jeg havde næsten røget mine cigaretter, men det ville da være rart med en i morgen. Eller to, de smager så godt. Så for at spare forsøgte jeg at aktivere min samvittighed ved at gennemføre KOL-testen. Mind mig om at bestille tid ved lægen, svaret var entydigt. Jeg blev småstresset ved det forestående besøg, men heldigvis var der en stress-test. Jeg scorede 100 procent rigtige i at vurdere forskelle mellem god og dårlig stress.

Efter det trængte jeg stadig til en smøg, så jeg tog ryge-testen for at se om jeg måske er nikotin-afhængig. Jeg er HØJ-afhængig. Så tog jeg blodtryktesten, missede et svar. Jeg mener nu stadig jeg har ret, det findes en kur mod for højt blodtryk, den kaldes "tag en pille." Jeg gik videre til protein-indtaget i min kost. Åndede lettet op (så godt som jeg nu kan med KOL), da jeg læste at ost er blandt madvarer med højt proteinindhold. Og tog en ekstra vitaminpille for en sikkerheds skyld.

Den hjælper forhåbentlig også mod gigt, jeg svarede rigtigt på den del i gigt-testen. Der er da ekstra forebyggende D-vitamin i den. Og kalk - se osten. Mit nye sunde jeg tjekkede så graviditetstesten. Altså den på nettet. Det viste sig, at æg holder sig friske længere end 48 timer, det anede jeg ikke. Til gengæld var det skuffende at læse at daglige indsmøringer med kakaosmør ikke forhindrer strækmærker. Ærgerligt, det lød ellers ret hyggeligt.

Det bliver nok ikke til noget uanset hvad, for det viser sig at jeg lider af høj snorken, der generer eventuelle sovepartnere! Ikke søvnapnø, heldigvis.For at være helt sikker på min almentilstand tjekkede jeg om jeg eventuel er farveblind. Mine øjne virker åbenbart normalt. Et af billederne var rigtigt svært, men jeg klarede den. Jeg sprang over depressionstesten. Den er så nedslående.

Til sidst tog jeg hypokondri-testen ... Zoo, det er nok bedre at tage den først en anden gang.

Så røg jeg en smøg, drak et glas vin - selvom jeg er ved at udvikle et alvorligt alkoholmisbrug i følge testen. Så undersøgte jeg min hang til hypokondri igen. Og blev frikendt. Selvom jeg stadig føler jeg har en yderst forstyrret personlighed, nok er tidligere ADHD-barn, er primært bipolar i begge sider af hjernen - og et psykopatisk nok til at få lyst til gøre noget meget grimt ved de mennesker, der lægger sådan nogle mest af alt idiotiske tests ud på deres website. Sæt X i tre af fire felter og du bør søge læge for at blive undersøgt for KOL. Alkoholforbrugstesten burde forbydes i december. Bekymringsindustrien censureres. For øvrigt fik jeg at vide at mit temperament er utilregneligt. MIG!!!

:)

Zebraffe

PS. Jeg er lidt sur Zoo. Jeg er så gennemundersøgt og analyseret - jeg kan sagtens gøre lidt grin med disse test. Men ...

PPS. Gaverne faldt i god jord. Survival Kit til en festabe er vist allerede brugt:)

PPPS. Jeg synes pludselig jeg er ved at få feber og har ondt i alle led. Tror du det er influenza? Eller er det bare fordi jeg ikke gider at vaske badeværelsesgulvet?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget KOL-ramt BMI med psykopatiske, bipolare træk er publiceret 26/12-2011 22:15 af Zebraffe.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.